web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Velkommen etter Dagbladet!

Søndag nittende juni kunne vi her på Hjorthebloggen gledesstrålende melde om voldtektsfella som den Sør Afrikanske kvinnen, Sonette Ehlers, hadde tatt initiativet til å få satt i produksjon.


Det er ikke sånn den ser ut altså Posted by Hello

Nå har jammen meg Dagbladet fått nyss i saken også. Onsdag skriver Yama Wolasmal om dette fantastiske nye hjelpemiddelet i kampen mot voldtektsmenn. Halvannen måned etterpå…dette er bra Dagbladet! Dagbladet har rappet historien fra Aftonbladet. I fremtiden så leser dere heller Hjortheblogg, ikke sant?

Men vi må takke Dagbladet allikevel, for på denne måten fikk jeg sjansen til å rette opp alle feilene fra i går. Jeg klarte nemlig å gjøre utvikleren, Sonette Ehlers, til svensk kunstner i den originale posten. Sonette Ehlers er fra Sør Afrika, men ideen som hennes voldtektsfelle springer ut fra er altså Anita Ingmarsdotter sin, og HUN er ihvertfall både svensk og kunstner. Det er hennes “pigg” som det er bilde av der oppe…

…og selv hadde jeg vel rappa historien fra Feministing.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: