web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Pressens skyld!

Bergdølmo til angrep på pressen

Norge fikk seg en solid smell mot Skottland på Ullevaal i kveld. 1-2 var ikke det vi håpet på, verken supportere eller spillere. Selvfølgelig hadde vi også håpet på bedre prestasjoner fra de som var ute på matta, men fotball er jo som kjent lidelse. Nå kan vi lide i to kamper til før vi eventuelt er klare for kvalik mot en annen gruppetoer. Klarer vi det så blir det enda mer lidelse.

Det er også en lidelse å høre på de såkalte ekspertkommentatorerer før, under og etter kampen. Mini er i særklasse best når han først slakter Hareide og ikke skjønner hva han tenker på når han plukker inn Egil Østenstad i troppen. Dagen etterpå mener han at Østenstad bør starte, og etter første omgang så mener han vel at det var feil å starte med Østenstad?

Ikke at spillerene er noen mindre lidelse å høre på. Andre Bergdølmo skylder på at pressen offentliggjorde lagoppstillingen før Hareide. og ellers rapporterte altfor detaljert fra landslagstreningene.

For det er jo klart at hadde ikke pressen vært der og skrevet om det innøvde trekket med å heade et innlegg fra motstanderen rett ut i feltet igjen, uten adresse, så hadde aldri Miller stått der han gjorde og gitt Skottland 2-0…

Lidelse!

2 Comments

 • 8 September, 2005 - 9:02 am | Permalink

  Har det vært landskamp, nå igjen? Jeg er interessert i fotball, og prioriterer å følge med på det i stedet for dette “landslaget”..
  (er jeg “anti-norsk” da?)

  Men sjølsagt; PRESSEN HAR SKYLDA! UANSETT! DE ER BARE EN GJENG RADIKALE MENINGSTERRORISTER!! PRESSEN HAR SKYLDA!

 • 8 September, 2005 - 9:17 am | Permalink

  For ikke å snakke om at de er venstrevridde. Fankern ikke rart det er nærmest umulig å oppdrive en god høyreving her i landet!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: