web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

TV2s Ron Jeremy tramper i klaveret

Jeg har vel holdt på med denne bloggen såpass lenge nå at det kanskje ikke er så rart at jeg oftere og oftere sitter med følelsen av at jeg bare gjentar meg selv. Harald Bredeli f.eks. har jeg skrevet om før, og huff som tiden går, det er jo snart ett år siden det. Jeg siterer meg selv:

“Vel vel, jeg vet ihvertfall at jeg ikke er den eneste som har merket meg Harald Bredeli, TV2s egen Ron Jeremy, og hans plirende øyne når det er jentene som er ute og springer på banen. Entusiasmen hans er nok til stede når han fyren med pulesveisen er nær ved å senke Tyskland på egenhånd, men tonen er liksom en helt annen nor det er Kjersti Beck og Gro Hammerseng som storspiller. Litt mer nedlatende kanskje, de er jo så søte disse små jentene. Se hvor flinke de er. Det er like før han går over i babypjatt…åsså så flinke lille jenta littenuttefitta liksom.”

Derfor så er det ikke så veldig overraskende at han nå har trampet i klaveret og omtalt Gro Hammerseng som den “Flotteste lesba på Toten.” Det er naturligvis imponerende at Bredeli, i tillegg til å ha bra kontroll på det norske håndballmiljøet, også har full kontroll på Totens lesbemiljø, og Hammerseng er sikkert flott hun. Nå håper vi bare at dette ikke innebærer noen ny trend i Bredelis måte å kommentere på, selv om det hadde vært morsomt å se følgene om Bredeli skulle funnet på å kalle f.eks Erik “Panzer” Hagen for den kjekkeste skrulla som noen gang har spilt for Vålerenga.

Sportssjef i TV2, Bjørn Taalesen, synes imidlertid ikke der er noen grunn til å gjøre dette større enn det er.

– Ingen beklager sikkert mer enn Harald selv, men vi opplever dette som en ikke-sak. Det var en teknisk feil som var helt udramatisk. Harald sa det nok i frustrasjon over å jobbe på en cupkveld hvor NRK hadde Vålerenga, og vi måtte sende Viking samtidig på TV 2 Zebra. Det kunne vært mye verre når det først skulle skje, sier Taalesen.

Hjortheblogg er enig med Taalesen. Tvert imot er det prisverdig at Bredeli på denne måten kommer ut av tulling-skapet på ordentlig. Så fikk vi noe å blogge om i dag også.

4 Comments

 • 16 September, 2005 - 1:12 pm | Permalink

  … og ikke kan han geografi heller…

 • 16 September, 2005 - 9:22 pm | Permalink

  Må ikke sammeligne de to. Ron Jeremyer jo et gammels geni som uansett sitt utsene har fått kjørt pølsa si inn både her og der. Det sises at han er så myk at han kan suge sitt egent lem, noe det sies at han har gjort i sine tidelige filmer. Sies at jentene i SV har et stort bilde av han på veggen i partikontoret der han dyrkes som en slags gud.

 • 16 September, 2005 - 9:46 pm | Permalink

  Tja, i min bok så skal det litt mer til for å være et geni enn at man har kjørt pølsa si inn både her og både der, men Jeremy har jo klart å bli en kultfigur, det skal han ha. Men er du sikker på at du ikke forveksler bildet av Ron Jeremy på partikontoret til SV med et bilde av Morten Drægni?!?!

 • 21 September, 2005 - 7:29 pm | Permalink

  :s

  Ron Jeremy… meg? For en forveksling 😀 Greit at jeg sparer til skjegg om dagen, men er fortsatt litt unna den sjarmerende barten og dobbelthaka.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: