web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Bush nominerer ren tavle til høyesterett

Tom Burka rapporterer om president Bushs nye nominering til den ledige plassen i høyesterett etter Sandra Day O’Connor. Noen og enhver ble overrasket over valget…

Lang og trofast tjeneste i Bush Administrasjonen

President Bush nominerte i morges en fullstendig ren tavle til å fylle dommer Sandra Day O’Connors plass i høyesterett. “Denne tavlen har tjent meg vel,” sa Bush, “og den vil bli en helsikes fin høyesterettsdommer.”

Tavlen, som aldri har vært dommer før, har en lang historie i President Bushs tjeneste. den strekker helt tilbake til hans dager når denhang i et kontor i guvernørboligen i Texas. “Den tavlen gjorde en god jobb,” sier Bush. “Den rommet hva som helst som vi ville den skulle romme. Dette er en utmerket tavle.”

Demokratene håper allerede at de vil kunne finne flere avsløringer om tavlen enn de klarte under høringene av den nyutnevnte lederen for høyesterett, dommer Roberts. “Vi forventer å få se hva som var skrevet på denne tavlen mens den gjorde tjeneste for Bushadministrasjonen,” sa Senator Charles Schumer, prominent medlem av justiskomiteen. Medlemmer av Bushadministrasjonen har allerede hintet om at de kun kommer til å frigi noen lunsjbestillinger som ble skrevet på tavlen i 1998. “Vi mener det for holde,” sier de,

Den elskverdige og ekstremt kollegiale tavlen er ventet å bli godkjent i senatet uten videre problemer, og at høringene neppe vil ta særlig lang tid. “Det er rett og slett ikke så mye vi kan eksaminere,” sier Senator Patrick Leahy.

Demokratenes minoritetsleder i senatet, Harry Reid, har imidlertid tatt en klar posisjon i mot tavlen. “Jeg kommer til å stemme nei,” sa han. “Det er rett og slett for mye vi ikke vet om en slik tavle som vil komme til å ta beslutninger som vil ha sterk innflytelse for Amerika i de neste generasjonene.”

Når det er sagt, Raid sa han ikke ville legge noe press på sine partifeller i stemmegivningen. “Tavlen vil sikkert bli godkjent,” sa han. Reid sa at han ville “spare ammunisjonen” til et slag som Demokratene kan ha en mulighet for å vinne.

Skrevet av Tom Burka
-Opinions you should have-

One comment

  • 8 October, 2005 - 4:20 pm | Permalink

    … og noen og enhver ble overrasket over senator Reid også, for han sa faktisk det motsatte av hva kommentaren over sier.

    Se http://reid.senate.gov/record2.cfm?id=246777

  • Leave a Reply