web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Overhørt

Mandag formiddag slenger jeg innom Spar for å kjøpe meg en kjapp frokost før jeg planlegger å stupe i seng etter 15,5 time på jobb. Det er tidlig på dagen og lite folk i butikken, men i kassa må jeg allikevel stå og vente. Foran meg står nemlig en av byens beryktede helter, han har tatt båten inn til byen, og  har handlet litt småtteri. Men det virker som om det er noe problem med betalingen.

Spar har et sånt nymotens kassesystem som skal være ranssikkert, der man må fore papirpengene inn i en slags automat, og automaten vil ikke ha 500-lappen som vår beryktede helt har betalt med.

Kassedamen prøver igjen og igjen, men den vil ikke.

Hun reiser seg og prøver en av de andre kassene med samme resultat. Så går hun tilbake til sin kasse, ringer på hjelp, og sier:

– Den vil visst ikke ha seddelen, det virker som den er litt fuktig.

– Ja, jeg datt på sjøen.

– Datt du på sjøen? Nå?

– Nei, på lørdag.

Og akkurat rett før det kommer noen som kan hjelpe så bestemmer automaten seg for å akseptere den fuktige femhundrelappen allikevel, og vår helt kan fornøyd tusle videre ut i dagen.

Forhåpentligvis uten å havne på sjøen igjen.

3 Comments

 • Hjorthen
  15 September, 2009 - 2:29 am | Permalink

  Ålgreit, jeg innser at denne historien er bedre om man vet hvem det var som hadde havnet på sjøen?

 • 17 September, 2009 - 12:46 am | Permalink

  Sikkert! Da kan man fryde seg over bekjente som var på overbordsfylla lørdag!

 • 17 September, 2009 - 3:13 pm | Permalink

  Eg syns den var festleg uansett! 😀

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: