web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hitchcock hyller Plame-etterforsker

Spenningens mester vender tilbake fra graven for å gi sin hyllest til den nye mesteren

Den legendariske filmskaperen Alfred Hitchcock steg opp fra sin grav i dag for å gi sin hyllest til spesialetterforsker Patrick Fitzgerald, som ifølge Hitchcock med suksess har klart å generere mer spenning rundt Plame-saken enn det noen av Hitchcocks beste thrillere noen gang fikk til. Hitchcock sa han hadde forlatt sin grav, ikke bare for å møte Fitzgerald, men også fordi han ganske enkelt ikke kunne vente med å se hva som var det neste som ville skje.

“For å si det kort,” sa Hitchcock, “jeg holder på å u-krepere av spenning.”

Enkelte hevder at Fitzgerald er en student av Hitchcock som endelig har passert sin lærer; han skal være kjent for å traktere gjester med en historie om to mennesker som konverserer ved et bord hvor det ligger to tiltaler under som stille tikker ivei.

Leave a Reply

%d bloggers like this: