web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Scream Queens #4

jamie_lee_curtis

Det ville vært for opplagt å begynne en serie med Scream Queens med et bilde av Jamie Lee Curtis, men samtidig så er det begrenset hvor lenge man kan vente før man dytter henne inn. Etter å ha skreket seg gjennom de to første Halloween-filmene, Prom Night, Terror Train, og ikke minst Tåken, så var hennes plass som åtti-tallets definitive scream queen sikret.

Siden da så har hun beveget seg vekk fra horror-helvetet, med et comeback som Laurie Strode i Halloween H-20 i 1998 som et hederlig unntak, og fankern, det er jo elleve år siden alt.

Enda lenger siden er det at vi gutta bare ble sittende og måpe når vi så henne spille aerobic-instruktør mot John Travolta i Perfect, det må vel ha vært i 1985, en film som var omtrent så dårlig som de kom på åtti-tallet, men som vi allikevel så et par ganger bare på grunn av kroppen til unge Curtis.

Det var før vi hørte ryktene om at hun skulle være hermafroditt, men jeg tror uansett ikke det hadde spilt noen rolle.

Men det er som dronningen av slasherfilm vi husker henne.

2 Comments

 • tb
  12 October, 2009 - 3:43 pm | Permalink

  Men når kommer Ingrid Pitt?

  • Hjorthen
   12 October, 2009 - 11:47 pm | Permalink

   Det kan bli før de aner, herr tb.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: