web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Demokratene vil vente og se om Alito blir godkjent før de bestemmer seg for om de er vil motsette seg nominasjonen

Dristig strategi utformet

Demokratene i Senatet annonserte i dag at de ville innta en “vent og se” holdning til nominasjonen av dommer Samuel Alito til Høyesterett. Senator Joe Biden fortalte pressen at Demokratene ikke ville annonsere noen offisiell holdning på kandidaten før etter Alitos høring og påfølgende ja eller nei til nominasjonen. “Vi vil ha en forsiktig tilnærming til dette,” sa han.

Senatets minoritetsleder, Harry Reid, ville imidlertid ikke utelukke hårdnakket motstand mot Alitos kandidatur. “Det er meger mulig vi velger å kjøre en filibuster på Alitos kandidatur når som helst etter at han har blitt høyesterettsdommer,” sa Reid.

Senator Hilary Clinton rådet lederskapet til å vurdere sterkt å spare kruttet til en kamp de har mulighet til å vinne, og hennes kolleger var enige i at dette kunne være en klok vei å velge. “Vi kan spare kruttet til en annen kamp vi kan tape,” uttalte Chuck Schumer.

Han sa at demokratene muligens ville bestemme seg for en standhaftig posisjonm tidlig neste år

Leave a Reply

%d bloggers like this: