web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Blodtrykket

I dag har jeg vært på helsestasjonen for voksne, det vil si hos bedriftshelsetjenesten. Der har jeg målt hørselen, som var bra for alderen, snakket om hvor fælt det er å jobbe nattevakt, og målt blodtrykket. Blodtrykket var ikke helt der det skulle være, i følge trafikklyset på apparatet så var det gult lys. Hvilket betyr at det litt for høyt.

Og det var før jeg kom hjem og så dette bildet i Morgenbladet.

hnh

Jeg ble litt overrasket over at jeg ikke fikk streng beskjed om å gå og uføretrygde meg før blodtrykket når slike høyder at det begynner å bli helsefarlig, jeg trodde det var slikt helsepersonellet drev på for tiden. Dytte folk over på trygd. Men jeg regner med at det bare var en glipp, og at jeg snart får gulltrygda i posten enten jeg vil eller ikke.

Hvis ikke svineinfluensaen tar meg først da.

4 Comments

 • 23 October, 2009 - 1:45 pm | Permalink

  Vampyrer er visst virkelig i skuddet for tida. Til og med i Morgenbladet.

  • Hjorthen
   23 October, 2009 - 6:02 pm | Permalink

   Bite Me!

   Eller når jeg tenker etter…ikke gjør det!

 • 24 October, 2009 - 4:08 pm | Permalink

  Spektakulære meninger? Hva f.. er nå det? Selv synes jeg Herland, A. Anka og en del kjønnsforskere er ganske far out alle sammen. 😈

  Men blodtrykket mitt får de ikke røre. 😎

 • 24 October, 2009 - 9:43 pm | Permalink

  Eg fekk skikkelege frysningar på ryggen av det bildet… Skummelt!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: