web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Scream Queens #5

barbara steele

Barbara Steeles karriere var sikret i det øyeblikket hun fikk Satans maske spikret inn i ansiktet i Mario Bavas debutfilm, det gotiske mesterverket Black Sunday. Eller The Mask of Satan, som den er like godt kjent som. Flott film. Etter det så ble det vanskelig for henne å få noe annet enn skrekkfilmer å spille i, noe som etterhvert fikk Steele til å utbryte at hun ikke hadde særlig lyst  til å “climb out of another fucking coffin again“.

Med filmer som Roger Cormans The Pit and the Pendulum, Mario Caianos Nightmare Castle og Joe Dantes Piranha på CV’en så har hun, enten hun liker det eller ei, skrevet navnet sitt inn i horror-historien. Med blod.

2 Comments

 • 11 November, 2009 - 9:54 pm | Permalink

  Liker henne godt i Cronenbergs Shivers også.

  • Hjorthen
   11 November, 2009 - 10:23 pm | Permalink

   Aiai, den har jeg faktisk ikke sett. Men det bør jeg vel, jeg liker tidlig Cronenberg.

   Ja, jeg liker vel egentlig all Cronenberg hvis jeg tenker etter.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: