web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Stoltenberg utvider regjeringen

ministerJens Stoltenberg lar seg ikke affisere av bråket rundt utnevnelsen av Karl Erik Schjøtt-Pedersen til minister uten portefølje. I kveld gjorde han det igjen. Imelda Marcus Lekeisha El Safari blir fredag utvent til statsråd med ansvar for å rydde opp på statsministerens kontor.

I en pressemelding fra SMK heter det at regjeringen ønsker å ha en statsminster som er aktiv i internasjonal klimapolitikk, aktiv i regnskogpolitikken, aktiv i å drive frem reformer. Men vi ønsker også å ha en statsminister som har kapasitet til å samordne regjeringens arbeid, og koordinere de store prosessene som det er viktig at statsminsteren er sentral i. Vi ønsker også en statsminister som holder orden i papirene, tømmer papirkurven, vasker over gulvene, og kanskje tørke litt støv av bildet av Ingrid av og til. En slik statsminister har vi dessverre ikke, så derfor har statsministerens kontor fra før blitt utstyrt med en ekstra minister, Karl Erik Schjøtt-Pedersen, og for å sikre at absolutt alle oppgaver er i gode hender har Imelda Marcus Lekeisha El Safari blitt utnevnt til statsråd med ansvar for å rydde opp på statsministerens kontor.

El Safari har tidligere jobbet som renholder under Bjarne Håkon Hanssen både i arbeids og administrasjonsdepartementet og i helsedepartementet, og har de beste skussmål derfra før hun i vår ble overført til statsministerens kontor. Når hun nå blir statsråd kan hun se frem til en solid lønnsøkning, samtidig som regjeringen Stoltenberg styrker både kvinne og innvandrerandelen.

El Safari skal fungere som en intern minister, og hennes primæroppgave er å bistå statsministeren med arbeidet ved statsministerens kontor.

Opposisjonen er ikke imponert, til Hjortheblogg uttaler Trine Skei Grande:

Blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablaetc.

One comment

  • 12 November, 2009 - 2:45 pm | Permalink

    “Imelda Marcus” du liksom. 🙂

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: