web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hva foregår her?

Nei, jeg har ikke sagt ett eneste ord om Presidentens seksuelle legning eller preferanser. Hold grisepraten for dere selv. Alt jeg vil ha sagt er at denne typen fremferd ville fått Jalmar og de andre sjåførene på Sogn og Fjordane-ekspressen til å heve på øyenbrynene. Det ER en grunn till at det er førti minutters stopp på Gol folkens!

Men siden jeg nå allikevel har fanget oppmerksomheten deres for en stakket stund i denne travle førjulstiden: Hva er det egentlig med President Bush og hoder med lite eller intet hår? Snakker vi om en eller annen hittil ukjent fetisj her? Eller er det bare meg som er for lite kjent i fetisjenes verden? Kan mine høyst ærede konkurrenter i Tenke.no bidra med en plausibel forklaring? For faktum er at vår mann fra Texas virker å ha en trang til å beføle disse vakre hodeskallene som han ikke helt klarer å styre. Ta bare en titt på denne siden her.

Her er det fristende å rope ut. Sykt! Sykt! Jeg vet det. Men la oss nå for en gangs skyld være litt rause overfor den stakkars mannen. Vi har jo alle våre preferanser. Kanskje er det til og med noe så uskyldig som at mannen har begynt å studere fysiognomi for å ha en karriere å falle tilbake på når denne presidentperioden ubønnhørlig går mot slutten?

Ikke vet jeg, gledelig er det uansett at Bush nå ihvertfall allerede har funnet en republikaner som han kan gi sin fulle støtte til i neste presidentvalg. Her er et bilde av den mulige fremtidige presidenten. Gobbly Gobblerson heter han, og skal visst være tredjegenerasjons innvandrer i fra Tyrkia.

9 Comments

 • 27 November, 2005 - 3:34 pm | Permalink

  Hjorthen må ikke glede seg for tidlig…
  Etter hva drittsekken fikk med seg så ble det visst dødt løp mellom to kandidater og Bush gikk derfor inn for å gi sin støtte (benådning) til begge to. Dermed ser det ut til å bli en særdels spennende nominasjonsprosess i det republikanske partiet forut for neste presidentvalg. Det er det som kalles “chicken run”, hvem blir den første til å trekke seg?

 • 27 November, 2005 - 4:13 pm | Permalink

  “Chicken run” er heldigvis en rensligere variant en “chicken drop.” Forhåpentligvis betyr det at neste valgkamp der borte ikke blir fullt så skitten som de pleier å være?

 • 27 November, 2005 - 4:26 pm | Permalink

  Dette kommer an på om en av kandidatene trekker seg i tide.. Hvis ikke, så er ikke drittsekken så sikker på om “chicken run” vil være noe mindre sølete enn “chicken drop”! 🙂

 • 27 November, 2005 - 4:31 pm | Permalink

  Jeg drev med lykkelig Bush-bashing i flere år jeg, helt til amerikanerne (overraskende & sjokkerende nok) gjenvalgte han til president. Siden da droppet jeg hele greia, for de ville jo ha han. Så siden har jeg latet som om han ikke er eksisterer, jeg zapper han vekk fra TVen min, blar han vekk i aviser, klikker han vekk fra nettet. Helt til i dag da jeg helt uforvarende trykket på linken til Hjorten. Og begynte å le ganske hysterisk over bildene. Og ble litt nostalgisk over gamle dager da jeg lo av Bush hele tiden. Good times. Så takk for den.

  Men fetisjer? Det vet vi nesten-ferdig-utdannede-psykologstudenter alt om selvfølgelig. Vi har flere år av studiene våre dedikert til studier av fetisjer! Helt sant!!! 😀

 • 27 November, 2005 - 5:21 pm | Permalink

  Og hva sier så ekspertisen? Er det en republikansk skalle-fetisj vi ser i full utfoldelse på disse bildene, eller er mannen bare sprut gæren?!?

 • 27 November, 2005 - 10:25 pm | Permalink

  He he. For å være helt ærlig så tror jeg det rett og slett er snakk om en sånn merkelig Texas-messias-kompleks ting. Ser du ikke hvor Jesus-aktig det hele er??? Men hvorfor skal han på død og liv håndspålegge de som er skallet?

  For da kan da ikke være så enkelt som at skallene føles gode å ta på?!?

  Og forresten: Jeg tillegger ikke Bush fetisjer. Det ville nemlig innebåret at jeg hadde måttet sett for meg mannen i en eller annen seksuell sammenheng, og det klarer jeg bare ikke. Ikke snakk om.

  Den kline gærne-tingen er jeg derimot ganske åpen for.

  Er jeg forvirrende, motstridende, vanskelig og svarer dumt, sier du? Vel. Det er jo Bush jo!

 • 27 November, 2005 - 11:49 pm | Permalink

  Kanskje han prøver å utøve mirakler? Hvis han skulle klare å frembringe nytt hår på skallede skaller så vil jo hans økonomiske fremtid være ganske lys?

  Kanskje dette er planen hans for å få bukt med utenlandsgjelden til USA?

 • Anonymous
  28 November, 2005 - 10:15 am | Permalink

  Slikt et forfriskende satirisk innslag i den ellers så alvorlige bloggverdenen!

 • Anonymous
  28 November, 2005 - 1:02 pm | Permalink

  Fyren er jo en skallemåler! Snart kommer passerene, linjalene og alt det andre stasjet fram… Denne kulen her, herr president, den vitner om godtroenhet; se etter blant dine tilhengere…

  Stygg nå?
  KEE

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: