web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hva føler du nå?

bakterie

Rrrring Rrrring!!!

Hallo?

Hallo Hjorthen, det er Firdasporten her du, god morgen, og gratulerer med seieren!

Krrremt, hark, jo takk, det var hyggelig. Alltid moro å vinne!

Høljebyen har jo ikke vunnet kretsmesterskapet i halsbetennelse siden Sarsbrødrene var i verdenseliten, så dette var morsomt Hjorthen, når skjønte du at dette kunne gå veien?

Nei, det kom vel som en overraskelse på meg også at dette skulle gå så bra, men når jeg var på legevakta første juledag fikk jeg forståelsen av at jeg hadde lagt opp et bra løp her, og når Fritjov Urdal ble diskvalifisert fordi han ikke hadde ordentlig halsbetennelse, men bare hadde spist skjegget sitt, så begynte jeg i det minste å øyne håp om medalje. Men sikker på seieren var jeg ikke før Dr.Omar ringte for å gratulere på mandag.

Og hvilket resultat det ble Hjorthen! Ny norsk rekord i halsbetennelse snakkes det om, det er imponerende for en mann i din alder!

Ja, det var svære greier, men om det er norsk rekord vet jeg nå ikke. Vi må nesten vente til Arne Scheie kommer hjem fra hoppuka før vi får svaret, men Dr.Omar hadde i hvert fall aldri sett lignende crp-verdier knyttet til halsbetennelse, så det er lov å håpe. Uansett så har jeg gjort en god prestasjon, og det er nå tross alt det viktigste.

Hva er hemmeligheten bak seieren Hjorthen, hvordan klarte du å oppnå dette fantastiske resultatet?

Det handler vel som i så mange andre sammenhenger om å bygge sten på sten tenker jeg, det også gode gener.

Gode gener?

Ja, min gamle far vant i sin tid NM i blodsukker med verdier på over 80. Jeg lurer på om ikke den rekorden fortsatt står faktisk.

Over 80 sier du, det er jo vanvittig!

Ja, så døde han jo på vei til medaljeseremonien da, men de fikk jo liv i ham igjen, så det er en god historie det der ja.

Hva tenker du om de som sier at idrett på dette nivået ikke er sunt?

At de har et poeng.

Hva skal du gjøre i de nærmeste dagene Hjorthen, blir det nyttårsfeiring med familien?

Nå skal jeg suge på repsilen noen dager, så blir det kalkun og kjippen på nyttårsaften, og så er det så smått på tide å tenke fremover. Det kommer jo en påske litt frem i tid f.eks, da gjelder det å være klar igjen.

Er det noen du vil takke, eller kanskje hilse til, før vi runder av dette intervjuet?

Ja, dette er jo ikke en triumf for meg alene, det er flere som står bak. Jeg vil takke Flopsy som alltid skrur ned varmepumpa et par hakk for mye. Jeg vil takke hvem det nå er som er ansvarlig for været her i byen, som gjør at man jo aldri blir ordentlig tørr. Jeg vil takke vaktmesterene på Samfunnshuset som passer på å holde en frisk og fin temperatur i kinosalen, og ikke minst vil jeg takke Byens Beste Hotell, som virkelig har pisket meg frem i høst. Når det har vært fristende å droppe treningen en dag, så har de vært der og fått meg opp av sofaen og ut i aktivitet.

Og hva føler du nå?

At jeg må gå og legge meg igjen.

2 Comments

 • Carnil
  29 December, 2009 - 1:37 pm | Permalink

  Står respekt av dette, Hjorthen. Gratulerer!

  • Hjorthen
   29 December, 2009 - 1:43 pm | Permalink

   Takk takk! Alltid morsomt å vinne!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: