web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Så er sirkuset i gang igjen

Sirkuset er i gang igjen. Det nærmer seg et nytt sluttspill for våre stolte (?) håndballjenter, og da er det klart at dansen rundt "verdens beste håndballkeeper" er i gang igjen. Skal hun spille på landslaget? Skal hun ikke spille på landslaget? Hva er nå dette for slags innstilling? Vi kan forsåvidt godt forstå at det er tøft til tider å kombinere en toppidrettskarriere med legestudier, (selv om vi kanskje ikke tror det er så mye lettere for dem som må jobbe deltid for å få jula til å gå rundt i stedet for å spille håndball) men kan vi være så snill å bli spart for denne såpeoperaen hver eneste gang det brygger opp til mesterskap? I går kveld meldte TV2 nyhetene at hun ikke blir med i det forestående EM sluttspillet, og etter min mening burde nå Marit Breivik ta konsekvensen av dette og droppe henne fra landslaget for godt, for i stedet å forsøke å dyrke frem andre keepere som faktisk bryr seg om å spille med flagget på brystet. Vi er faktisk møkk lei av hele Cecilie Leganger og sytingen hennes nå!

Leave a Reply

%d bloggers like this: