web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Fra Saddams dagbok

Kjære Dagbok.

Denne cellen er kanskje ydmykende men den er større enn revehiet mitt. Jeg mener, dette er himmelen. Jeg mener, jeg har en cocktailbar og får alle de rekene jeg kan spise. Jeg digger denne dealen. Rekene er kanskje noen uker gamle men hva fankern, jeg er ikke kresen. Alt jeg ber om er at folk gir etter for alle mine krav. Er det så mye å be om da?

Ramsey Clark er min helt! Jeg hadde tenkt å forsvare meg selv helt til han dukket opp. Jeg er advokat vet du jo. Og dommer. Og bøddel. Fortell dem om det Rummy. Oljekompis, oljevenn. Du ga meg våpen som om de skulle være sukkertøy. Okay så lot jeg meg rive litt med og brukte dem mot mitt eget folk, men det er nå bare slik jeg er. Hvordan er det med all den friheten som dere amerikanere alltid snakker så mye om? Jeg mener jeg burde stå fritt til å drepe politiske dissidenter.

Amerikanerene fant ikke mine masseødeleggelsesvåpen. Hah! Det er fordi de smakt min three-bean-chili. Den slipper løs de dødeligste gassene i hele midt-østen.

Jeg skriver bøker for å stoppe ungdom fra å bli tyranniske diktatorer. Jeg håper jeg slipper dødsstraff. Jeg er en uskyldig mann og skal ikke hvile før jeg har funnet den virkelige morderen. Du gjettet det. Bin Laden. Det er hans skyld at jeg befinner meg i denne suppa. Takk skal du faen meg ha din jihadistjævel!

Saddam

PS. Dette er en kenguru-rettssak. De sparker meg på steder der det gjør vondt. Selv ikke konene mine fortjente en slik behandling som dette, og jeg tok livet av tre av dem!

Originalhistorien og mer satire hos Bongo News

Leave a Reply

%d bloggers like this: