web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hjemme hos Rune Rudberg

Borte på nettsiden til Se og Hør så er de åpenbart litt på etterskudd. De har ihvertfall ikke fått opp førstesiden på siste utgave av bladet ennå, så for dem som måtte lure så må jeg nøye meg med å fortelle hva som står der istedet for å bare hive opp et bilde. Nåvel. Hovedoppslaget denne gangen er Rune Rudberg som snakker ut om skilsmissen og utroskapryktene. (Rykter? Rudberg? Neivel?) Det viser seg at dansebandguruen og kvinnebedårereren nå faktisk bor i en bag og kommer til å miste huset.

Her på Hjorthebloggen går vi Se og Hør i næringen og presenterer herved en bildereportasje fra vårt besøk Hjemme hos Rune Rudberg:

Rune ønker oss velkommen til sitt nye hjem. Det ser ikke så stort ut men er faktisk overraskende romslig!

Beliggenheten er strålende. Runes nye hjem ligger i naturskjønne omgivelser ved Akerselva, og det ryktes at noen en gang fisket seks laks rett nedenfor dørstokken her. Selv har ikke Rune forsøkt fiskelykken ennå ettersom eks-kona slo fisketanga i hodet hans slik at den brakk, før hun kastet den folkekjære artisten ut av deres felles hjem. “Jeg hadde jo bare vært på fisketur i Valdres,” sier Rudberg til Hjortheblogg, “men hun mente jeg hadde elget meg innpå ei servitrise på Fagernes.” Noe som musikeren som slo igjennom med kjempehiten “Ut mot Havet” benekter på det aller sterkeste.

Vi blir vist inn i det kombinerte stue, kjøkken og soverommet. “Ja, her sitter jeg og drømmer om å finne den store kjærligheten da, jeg har ikke gitt opp håpet selv om jeg har gått på noen blemmer opp igjennom årene.” Sier sjarmtrollet mens han rydder unna litt klesvask slik at vi får plass. Dansebandkongen serverer kaffe og singoallakjeks. “Jeg har gitt opp dopet nå. Faktisk har jeg aldri drevet med dop. Ja, jeg vet ikke en gang hva dop er. Jeg trodde GHB var den nye deluxevarianten av Ford Granada jeg. Forresten er det ikke noe bedre å drikke en flaske sprit hver dag heller.” Han ruller seg en røyk av tobakk fra et gammelt filterkaffeglass som han har fyllt med gamle sneiper. “Inntektene er ikke hva de en gang var. Bidragsfogden stikker av med det meste, men det gjør ikke noe. Så lenge jeg har trua og gitaren så klarer jeg meg,” sier Rudberg og legger gitaren på kneet og spiller et par akkorder. Vi klaper entusiastisk både fotografen og jeg, og plateartisten som har lagt ned omtrent like mange damer som han har solgt plater, spør om vi er interessert i å kjøpe den siste plata hans. Vi slår til på et godt tilbud og får en CD i hånda.

Opprømte rusler vi hjem i kveldsmørket, fotografen og jeg. Vi har nok ikke hørt det siste fra den sympatiske sangeren med det berømte kvinnetekket. Farvel Rune Rudberg. Farvel.

3 Comments

 • 8 January, 2006 - 10:10 pm | Permalink

  HAhahaha. Jeg hørte på reklamen at han bodde i en bag, men jeg hadde egentlig håpet at jeg bare hørte feil. Det gjorde jeg nok ikke. Dette var en hjemmehos reportasje jeg likte! (:

 • 9 January, 2006 - 7:15 am | Permalink

  Hmmm…hvem vet. Kanskje dette blir et gjennomgående tema på Hjorthebloggen etterhvert? Hjemme hos reportasjer?

  Ikke det nei…

 • 10 January, 2006 - 7:33 pm | Permalink

  Hva med hjemme hos Alan Rickman? Hadde det vært noe? *fnis*

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: