web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Jubileum nærmer seg, hipp hurra!

Her går det unna gitt, nederst i venstremargen står det å lese hvor mange klikk denne Hjorthebloggen har hatt siden jeg fikk meg en hitcounter. Det var ikke så lenge etter oppstarten så vi kan trygt konkludere med at det er nesten det samme som antall klikk totalt. Dette må overhodet ikke forveksles med antall unike besøkende, for da kan vi sikkert dele på to eller deromkring, men skitt au.

Nå viser det seg at telleverket nærmer seg 100 000 med rekordfart, 99 261 i skrivende stund, avhengig av om VamPus linker til meg i et innlegg eller ei så vil vi dermed nå seks sifre i løpet av en dag eller tre. Hva så tenker dere nå, og jeg også, men jeg tenkte jeg skulle gi dere muligheten til å vinne en premie. Ta et screenshot av Hjorthebloggen hvor tallet fra hitcounteren kommer med og send det til hjortheblogg@gmail.com Den som sender bilde med tallet nærmest 100 000 kan vente seg en liten premie fra Hjortheshoppen.

The race is on folkens!

3 Comments

 • 7 January, 2006 - 11:26 am | Permalink

  Tenker du må dele på nærmere 10 for å få unike besøkende, men 10 000 lesere er vel ikke å rynke på nesa det heller.

 • 7 January, 2006 - 12:15 pm | Permalink

  Joa, egentlig er jeg vel langt unna 10 000 lesere også. Et par-tre hundre som er innom med jevne mellomrom og en hel haug som dumper innom på jakt etter snusk om intimbarbering, truser og bæsj. Men her er alle velkomne:-)

  Sånn på daglig basis ser jeg at antallet treff ofte er dobbelt så høyt, og vel så det, som antallet unike besøkende. Derfor dette med å dele på to altså.

 • 7 January, 2006 - 11:34 pm | Permalink

  Unike besøkende pr. dag er ikke nødvendigvis tilsvarende unike besøk alt i ett. Man har faste lesere og man har folk som bare detter innom, som du nevnte. Og så er det jo dette med at folk kan bytte IP også.

  Hvis man virkelig kjeder seg så kan man dele antall treff på antall poster, for å få et tilnærmed riktig tall. Men erfaringsmessig er det å dele på 10 ikke så langt unna det heller.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: