web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Madonna-armer og mannlige bimboer

Det er enkelte ting man kan skrive om kvinner, som man ikke kan skrive om menn. Ta nå overarmene til Sarah Jessica Parker f.eks. Sånn ser de ut:

Det er åpenbart at hun har lagt ned noen timer i treningsstudioet, og det kan virke som om dette er noe som gir grunn til bekymring. Tønsberg Blad skriver f.eks:

Det ryktes at Sarah Jessica Parker har gått ned to klesstørrelser og tatt av nærmere sju kilo de siste månedene – og i forrige uke ble hun fotografert med Madonna-aktige armer.

Æsj altså. Madonna-aktige armer dere. Fysj og fysj. Og ikke nok med det. Det sies at skuespilleren er besatt av trening og kosthold. Selv så finner jeg det lite sannsynlig at Parker, som ikke akkurat var bælfeit i utgangspunktet, skal ha gått ned syv kilo samtidig som hun åpenbart har bygget muskler, men det er nå en annen sak. Poenget er vel heller at oppstandelsen hadde vært langt mindre om hun hadde nøyd seg med å gå ned syv kilo, uten å bygge muskelmasse. Og ikke minst:

Ville man noen gang skrevet om en mannlig kjendis at han var besatt av trening og kosthold om han plutselig dukket opp på paparazzibilder med vesentlig større biceps? Sykelig opptatt av å beholde et ungdommelig utseende?

Jeg tror ikke det.

På den annen side så finnes det jo ting man kan skrive om menn, som man ikke kan skrive om kvinner. Som disse mennene her f.eks:

Scandianvian Hunks
Upplev en energisk scenshow med 18 supertrimmade superhunks! De är på uppdrag att uppfylla fantasier. Deras vapen är de snyggaste tvättbrädorna på den här sidan av galaxen och dansmoves speciellt utvalda av toppkoreografer för att försätta publiken i extas.

Som Anders B.Westin skriver så er det vanskelig å se for seg en lignende tekst der man bytter ut hunks med bimbos. Ikke for det, det er vel ikke så lenge siden man prøvde å lokke folk på strippeshow på den lokale pøbben her, men allikevel. På en såpass mainstream arena som Silja Line er så ville man neppe forsøkt å lokke folk til å reise med båten for å se på bimboer mes store pupper og dansemuuves spesielt utviklet for å kåte opp tilskuerene? Protestene ville neppe latt vente på seg?

Men i disse Hjernevasktider så er det vel bare sånn det er. Kvinner har mindre muskler enn menn, derfor bør de heller ikke trene på seg muskler i tide og utide. Menn har mer muskler enn kvinner, og det er det er viktig at dette blir demonstrert for ekstatiske publikummere på Silja Line. Kvinner har ikke så mye muskler, men de har desto mer pupper. Dette kan bidra til å trigge den ekle og farlige mannlige seksualiteten. Derfor bør bimboene gjemmes bort på buler.

Eller vent….her er det noe som ikke stemmer helt?

7 Comments

 • 25 April, 2010 - 5:41 pm | Permalink

  Det er vel dette med at vi ikke er helt vant enda til at kvinner tar for seg av sex og evt. ser på menn med pikker og muskler mens de hojer som gjør at det ikke blir sett på som like upassende som når menn gjør det motsatte. At en kvinne sier pikk kan oppfattes som fresht, nærmest litt Madonna-aktig. Mens en mann på samme galei blir en siklende FrP-øl-drikker. Det er et spørsmål om tid, håper jeg. Inntil videre kan jeg altså glede meg over å være vulgær på mitt vis i den tro at det er noe classy over det.

  Liker å se på muskelen til Parker, og blodåra som går over den. Jeg kommer rett fra trening og da gleder jeg meg over å se på de forstørra blodårene mine: Ja, nå frakter de til næring ut til musklene, de trenger litt ekstra nå, tenker jeg.

  • Hjorthen
   25 April, 2010 - 6:10 pm | Permalink

   Spørsmål om tid ja, men hvilken vei skal det tippe? Skal det bli ålreit for mainstream-mennene å se puppedamer åle seg rundt strippestanga mens kona og ungene shopper eller leker seg i badeland? Eller skal Scandinavian Hunks også bli noe litt sånn skittent som man bør skamme seg for å ville se på? Om begge deler blir helt mainstream, vil vi da endelig komme til erkjennelsen av at det hele egentlig er ganske kjedelig? (Ja, jeg har vært på strippebule en gang, og vet selvfølgelig hva jeg snakker om…)

   Jeg synes muskelen til Parker er hot. Har ingenting i mot muskuløse damer. Mer av det takk!

 • 25 April, 2010 - 9:08 pm | Permalink

  Om en mann gjør alt for å få jobben gjort, er han målbevisst. Om en kvinne gjør det samme er hun desperat og ynkelig.

  Madonna-armer. Kanskje er det slik at når man blir superstjerne på et visst nivå, ja da vil man finne seg nye mål man kan nå.

  Madonna som allerede er et ikon, vil kanskje velge kroppen sin som sin neste arbeidsplass. Hvor sterk kan jeg bli? Kan jeg bli sterkere?

  Og Sarah, som er stemplet som moteikon nr. 1…Vel om verdenspressen sto utenfor døra mi og fulgte med på alle mine handleturer, alle mine bevegelser for å se om jeg har tapt meg….Ja da hadde kanskje jeg også bodd på gymmen. Fått store blodårer i armene og håpt på at de ville elske meg selv om jeg faktisk ble eldre…som alle de andre menneskene på jorda blir.

  Jeg vet ikke. Det er noe absurd med hele pressen. Jeg leser jo de nyhetene om store overarmer….jeg vet bare ikke helt hvorfor.

  Jeg blir oppriktig lei meg på folks vegne. Men jeg er jo den som leser pisset fra folk som sier at overarmene til Sarah er store og ekle.

 • 25 April, 2010 - 11:16 pm | Permalink

  Det er bra å ha muskler i overarmene og andre steder, vi trenger de musklene for å holde oss oppreist etterhvert som vi blir gamle, elsket får vi evt. bli for andre ting.

  • Hjorthen
   25 April, 2010 - 11:32 pm | Permalink

   Det er helt riktig. I følge husets ekspert på den slags får mange kvinner problemer når de kommer et stykke opp i årene nettopp fordi de har for lite muskler, så kvinner burde altså pumpe mer jern. Bare å kjøre på!

 • Marina
  27 April, 2010 - 12:31 am | Permalink

  Media bør begynne å fatte at kvinner kan være normale og sunne selv om de ikke har dissefett og valker. Faktisk er muskler mye bedre for helsa; ikke noe sykelig med det i det hele tatt! Men jeg forstår jo at tyting om hvor skadelig det er å trene selger som hakka møkk, så da så.

  Scandinavian hunks, derimot, vel… De er vel bare en gjeng bimboer? Eller er jeg den eneste som er klar over at ordet “bimbo” opprinnelig ble brukt om menn som var mer opptatt av ting som sport istedet for intellektuelle og sosiale gjøremål?

  • Hjorthen
   27 April, 2010 - 8:50 pm | Permalink

   Bimbo Bimbo er du nå på vift igjen osv. Slik gikk vel en god(?) gammel Country Snakes låt i sin tid? Og de hadde vel bare rappa den fra en amerikansk countryfyr? Men hurra for muskler ja!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: