web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Sikkert like greit

Av og til skjer det at innlegg blir spist opp av sorte hull i cyberspace. Her hadde jeg nettopp skrevet et innlegg hvor jeg raljerte over "nasjonalhuldra" Herborg Kråkeviks siste krumspring i media, men det ble altså borte. Det kan jo i grunnen være like greit, for hva kan egentlig jeg skrive for å blamere henne som hun ikke klarer ti ganger så bra selv?

Så derfor skal vi ikke si noe mer om nasking, kjøring uten sertifikat, pilleknasking og Kenneth Sivertsen, men hvor har det blitt av skjønnhetsflekken på kinnet hennes?

One comment

  • 20 October, 2004 - 11:35 am | Permalink

    Men skitt au, dama nekter jo å gå vekk! I dagens Aftenpost uttaler hun seg om mediestyret og påstår hun blir lei seg over fokuset på pilleknaskingen, ulovlig bilkjøring og nasking i tabloidavisene. Hun mener at oppstyret tar fokus vekk fra det hun har gledet seg til, nemlig å presentere boken. Hun skulle til og med ønske at hun slapp å forholde seg til journalister!!! Det er da ganske enkelt det Herborg? Slutt å skriv bøker og la være med å fjolle deg til på scenen! Herborg sier også at denne nye boken hennes ikke er noen selvbiografi, og at alt derfor ikke nødvendigvis er helt sant. Man kan jo ikke kjede folk sier hun “med et lurt smil”.

    Kan hun gå vekk nå?

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: