web analytics

Lenge siden sist

Litt over en måned siden forrige ordinære podshow men nå er det endelig tida igjen. Et sammensurium av musikk krydret med Gerhjorth Halvskog som rapporterer fra Hollywood, Hjorthe Skappel som leser Wildenwey på sin måte, samt undertegnede. Jeg er ikke helt sikker på hva sistnevnte driver med. Noen ganger lurer jeg faktisk på om jeg er helt ved mine fulle fem. Som her forleden da jeg ikke fant mobilen min og løste problemet med å ringe til den fra hustelefonen.

Jeg slo nummeret og hørte mobilen ringe oppe i andre etasje. Jeg la fra meg røret og lot det ringe mens jeg gikk på leting. Jeg fant mobilen og tok den, mens jeg gikk ned trappen igjen så sa jeg gjentatte ganger “Hurraheioghopp” inn i telefonen og hørte hvordan jeg kom nærmere og nærmere telefonen i stua. Til slutt så plukket jeg opp hustelefonen og la den til det andre øret mens jeg fortsatte og si “Hurraheioghopp.” Det ble en så artig effekt at til slutt så sto jeg aleine i huset og hørte meg selv si “Hurraheioghopp” i ekte telefonstereo helt til jeg knakk sammen i latter.

Akk ja…man får vel ikke mere moro en man har med seg selv. Dere kan streame podshowet i høyremargen, eller dere kan laste ned her. Men det visste dere vel allerede.

3 Comments

 • 30 January, 2006 - 11:31 pm | Permalink

  oioioi

  pass deg for gule biler med store menn i lange hvite frakker og med digre sprøyter…

 • 30 January, 2006 - 11:43 pm | Permalink

  Dette podshowet fikk i allefall dratt sambo ut av feberdvalen!
  Den stakkars unge mann reiste seg brått opp av sengen med et forskrekket uttrykk i ansiktet.
  Takker og bukker;)
  Også får jeg bare være forberedt på å drømme om Kathleen Edwards på hockey skates i natt-

  PS: Det er slik man får Wildenwey ut til ungdommen:D
  Og thank you for the music.

 • 31 January, 2006 - 12:45 am | Permalink

  Spørsmålet er jo om vi vil ha Wildenwey ut til undommen?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: