web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Det Hvite Hus hardt rammet av forbud mot menneske-dyrehybrider

Hønsehauk i fare, blant andre

Et forbud mot å krysse mennesker og dyr for å fremavle menneske-dyrehybrider ble annonsert av President Bush i hans State of the Union tale har ført panikk blant mange av staben ved Det Hvite Hus. NIH, som har fått ansvaret for å overvåke forbudet har allerede begynt å forberede stevninger for å tvinge mesteparten av staben ved Det Hvite Hus tilå avgi DNA prøver

Dick Cheney, som er antatt å være en krysning mellom hønsehauk og mann, uttalte til reportere i dag at State of the Union-talen ikke var ment til å bli tatt alvorlig av noen. “Den er i virkeligheten bare en retorisk fanfare,” understreket han. Karl Rove, som mange mennesker gladelig underskriver på at han “ikke er helt menneskelig,” støttet Cheney og sa at nesten alt Presidenten sa var “ugjennomførbart.” Cheney og Rove trakk seg så tilbake til spisesalen i Det Hvite Hus hvor de gnafset ivei på hengende frøstikker og kvesset sine nebb.

En av staben, som foretrakk å være anonym fordi det er ansett som dårlig kutyme å kommentere arbeidskollegenes genetiske sammensetning, sa at Donald Rumsfeld ikke nødvendigvis var noen hønsehauk, men at han definitivt var halvt mann, halvt dyr.

Ved denne morgenens pressekonferanse måtte pressetalsmann Scott McClellan benekte rykter om at Presidenten selv er “halvt mann, halvt sjimpanse,” og hevdet at det kun var snakk om en ytre likhet. Etter å ha blitt presset over på defensiven sammenlignet McClellan til slutt pressekorpset med “en gjeng med gjess” og forlot rommet.

En meningsmåling fortalte i morges at amerikanere i det store og det hele fant hendelsene ved Det Hvite Hus, eller på Capitol Hill dem komplett uvedkommende. Ifølge meningsmåler Melanie Fisk var amerikanerene mer opptatt av å holde tritt med flokken og den kommende vårklippen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: