web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

RSS-Info

Denne bloggen har flere RSS-feeds som du kan abonnere på, alt ettersom hva som måtte passe deg best:

Hvis du vil abonnere på alle poster så er det den vanlige feeden som gjelder:

Alle poster

Og du kan selvfølgelig feede kommentarene:

Kommentarer

Hvis du derimot vil abonnere på de “vanlige” postene, men helst vil slippe småpostene i Klipp og fra Lokalavisa, så er det kategorien Hummer og Kanari som gjelder, og den kan abonneres på her:

Hummer og Kanari

Du kan da abonnere på Klipp og Lokalavisa for seg selv her:

Klipp
Lokalavisa

Dessuten er bok og film skilt ut i en egen feed, den er altså ikke inkludert i Hummer og Kanari. Den feeden finner du her:

Bok og film

Og til slutt så er også kategoriene Løgn og forbannet dikt, og Livet selv skilt ut som egne kategorier, som da ikke er inkludert i Hummer og Kanari. Disse kategoriene er for en stor del sovende, så det er forsåvidt ingen stor grunn til å abonnere på dem. Løgn og forbannet dikt er kategorien der jeg har plassert mine små og spede forsøk på mer skjønnlitterær blogging. En sørgelig neglisjert kategori med andre ord. Livet selv er for postene som kom i kjølvannet av at Thomas døde, og er en kategori jeg håper blir neglisjert i lang stund fremover. Men de kan også abonneres på om man vil:

Løgn og forbannet dikt
Livet selv

2 Comments

 • 24 July, 2009 - 5:20 am | Permalink

  You are a sick person, you smoke hash, get you as out and work as we have to do, way you don’t like that a person as Hagen can make money.

  • Hjorthen
   24 July, 2009 - 6:34 am | Permalink

   Det er bra Arvid!

 • Leave a Reply