web analytics

Category Archives: Klipp

Klipp

Massivt!

ayatolla

I en sak om Cardiff-supporternes karakteristiske hilsen kan Dagbladet berette om massiv vekst i nye medlemmer for den norske supporterklubben til Cardiff.

Klipp

Aftenposten akkurat nå: Resirkulering av gamle saker

Er vi nødt til å ha disse oppslagene hver jævla gang det stunder mot ferie eller høytid? Det er ganske mange barn som ikke har det så fint i hverdagen heller?

Klipp

Varden akkurat nå: Gladsak med forbehold

Klipp

– Må vurdere forvaringsstraff for overfallsvoldtekter

– Nesten uten unntak er det helt uskyldige kvinner som rammes. Og en slik krenkende og alvorlig forbrytelse som en overfallsvoldtekt er, bør gi minst 10 års fengsel.

– Siv Jensen mener det nesten uten unntak er uskyldige kvinner som rammes.

Klipp

Pinlig kjendisjournalistikk

Jeg har ikke noe i mot Petter Stordalen altså, men jeg blir allikevel ganske kvalm av dette eksempelet på kjendisjournalistikk fra Dagbladet og Trude Ringheim. Hun har besøkt Stordalen på hovedkvarteret til Nordic Choice Hotels, en villa i Fredrik Stangs gate, som er meget stilig og trendy pusset opp. Her er herskapelighet i kombinasjon med dekadent fargeskala og moderne, dyr kunst. Ansatte skjemmes bort med lekker lunsj og fantastisk terrasse. Slik vil vi alle ha det, skriver Ringheim. Og så kommer Stordalen inn med sin visdom:

– For gjennomsnittsfamilien med barn og foreldre i full jobb, er starten på dagen ofte kaotisk og oppjaget. Her kan de ansatte sette seg ned i kantina med fersk kaffe og aviser. Eller ta med kaffen ut i hagen. Da kan en slitsom morgen plutselig bli en fantastisk start på dagen. Sitter man ti minutter ekstra med kaffen fordi det er sol på terrassen, blir man et godt menneske, tror jeg.

via -Tør å velge folk som er bedre enn meg – magasinet – Dagbladet.no.

Jo takk, men er det gjennomsnittsfamilien som jobber i denne herskapelige villaen? Torgeir Silseth f.eks, hadde vel en skattbar inntekt i 2009 som min venninne i resepsjonen på Byens Beste Hotell må jobbe i 42 år for å ta igjen. Joda han er sikkert verdt kronene, det er ikke det, men hadde det ikke vært litt gøy om Ringheim hadde spurt Stordalen om hvor mange av hans 9000 ansatte gjennomsnittsmennesker som har anledning til å sette seg ned i kantina med fersk kaffe, aviser, og sitte der ti minutter ekstra om det er sol?

Men man kan vel ikke forvente noe annet. Ringheim har jo tidligere tatt til orde for at ungdom fortjener skikkelige drittjobber, og det de ikke får i lønn får de igjen i lærdom. Hun glemmer riktignok å ta med i betraktningen at det ikke er alle som jobber i drittjobber som gjør det for å spe på studielånet mens de venter på å bli journalister i Dagbladet, noen blir i drittjobbene hele livet.

Jeg tør nesten ikke tenke på hvor kloke de må være etterhvert!

Page 1 of 12412345...102030...Last »
%d bloggers like this: