web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Odd couple

Noen par er litt merkelige, passer liksom ikke sammen. I filmens verden går det gjerne på kjemien, skuespillere flest har jo noe attraktivt ved seg, men av og til så kjøper vi ikke kjærlighetshistorien allikevel. Men til å være Hollywood tror jeg jammen dette paret tar kaka. Svære Szhwarzenegger og lille Sally Field. Her matcher verken utseende eller personligheten, men jammen har de altså vært kjærester. På film altså, men Sally tok til vettet og dumpet the Governator for en litt mer karismatisk Jeff Bridges.

Filmen er Stay Hungry, og på IMDB er halvparten av alle som sier noe om filmen mest opptatt av at Sally Field kan ses naken i filmen, og at både hun, og baken hennens, er veldig søt.

Leave a Reply

%d bloggers like this: