web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Høyre stuper

Høyre stuper

Høyre stuper på meningsmålingene og er nede i rekordlave 11,6 prosent på den ferskeste målingen. I partiet som i sin tid gjorde Kaci-effekten til et begrep så lurer man nå på om det denne gangen er Heidi-effekten som har skylda?

2 Comments

 • tb
  20 March, 2006 - 8:00 am | Permalink

  Hvis libertartianere og Ayn Rand-tilhengere av typen Vampus får større innflytelse i Høyre, så kan de vel i alle fall glemme masseoppslutningen?

 • 20 March, 2006 - 8:49 am | Permalink

  Ja, det er det nok ingen tvil om. Men masseoppslutningen ser visst ut til å være en saga blott uansett? Er vel bare et tidsspørsmål før vi får FrP i regjering på et eller annet vis, og nå kan man vel på sett og vis angre på at men ikke lot dem være med i regjering for 15-20 prosent siden? Da ville de vel vært ansvarliggjort de også og aldri fått den oppslutningen de nå har?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: