web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Min aften med politiet

Den følgende beskjeden kom akkurat inn fra Hjorthen (17), som legger til at han har tenkt å holde en lav profil en stund.

Jeg er sjokkert av den fiendtlige behandlingen jeg fikk i hendene på politiet.

Habben på heia har hørt min historie, og kommenterte at han aldri har hørt om noen som har blitt behandlet på denne måten i noe vestlig land, med unntak for totalitære samfunn som Hitler-Tyskland.

Min onkel Otto, som er erfaren og har sett mange tøffe saker, forventet ikke dette. Han antok dette ville være relativt enkelt sak, en bagatell, noe som knapt nok ville innebære en advarsel. I etterkant mente han at behandlingen jeg ble utsatt for var på grensen til å være lovlig. 

Jeg ble aldri anklaget for å gjøre noe kriminelt, åpenbart fordi jeg ikke hadde noe med noen kriminelle å gjøre, og de vet dette. Likevel, uten den minste snev av bevis utover at jeg hadde skinnjakke på, og ble observert i å gjøre det jeg gjorde, ble jeg behandlet som om jeg var mistenkt for både drap, voldtekt, og det som verre er.

Til min totale overraskelse måtte jeg sette meg inn i baksetet på politibilen, rett foran mitt eget hus, der jeg i nesten et kvarter måtte høre på en tirade fra en sint politimann med bart, mens kollegaen hans fylte ut et forenklet forelegg. At dette var noe de gjorde bare fordi jeg hadde langt hår og skinnjakke benektet de, selv om det var åpenbart at det var dette som var grunnen til at de behandlet meg på denne måten. 

Husk at politiet  tilsynelatende hadde ingen anelse om hvem jeg var før jeg viste dem postens identitetskort av min egen frie vilje, selv om jeg visste vel at jeg måtte gi opp min anonymitet etter å gjøre så. Jeg hadde ikke trimmet mopeden min, faktisk var den så daukjørt at jeg var avhengig av en ganske lang nedoverbakke for å få den til å kjøre i over 50 kilometer i timen. Selvfølgelig visste jeg om noen som hadde trimmet mopeden, men jeg hadde ikke noe med dette å gjøre. Var ikke involvert på noen måte. Dette fortalte jeg politiet, men det hjalp ikke. De behandlet meg fortsatt som om jeg var noe slags pakkis-avskum. 

Jeg personlig tror at dette var i hovedsak en politisk beslutning.  Under sosialdemokratiets vennlige ferniss ligger fascismen på lur.Når man ikke kan kjøre moped uten hjelm på egen tomt uten å bli behandlet som dritt av politiet, og bli tildelt forenklet forelegg på flere hundre kroner. Da har vi tatt noen lange steg mot en nazisme som ingen i folket egentlig ønsker. Denne utviklingen må vi snu. Disse onde kreftene må stilles til ansvar. Byråkratene uten sans for lov og rett som bare er ute etter personlig makt. Jeg oppfordrer ingen til å bruke vold, men jeg spår, ønsker, vil ha en borgerkrig.

Nå, eller i hvert fall før betalingsfristen for det forenklede forelegget går ut.

8 Comments

 • 6 August, 2011 - 12:23 pm | Permalink

  Fantastisk; perfekt satt på spissen!

 • Anonymous
  6 August, 2011 - 12:38 pm | Permalink

  Satt på spissen? Dette er jo en helt sann historie;-)

 • Marina
  6 August, 2011 - 4:17 pm | Permalink

  Huff og huff!  Så skammelig å bli beskylt for å trimme mopeden når hele bygda vet den ikke går mer enn 32 på flata!  Uten tvil politisk motivert, for alle vet da at det er tryggere å kjøre trimma moped uansett for da blir man ikke forbikjørt hele tiden. 
  Kan ikke vente på den borgerkrigen, altså!

  • Anonymous
   8 August, 2011 - 7:41 pm | Permalink

   Veldig glad for at du forstår meg Marina!

 • Post
  6 August, 2011 - 6:04 pm | Permalink

  Meget bra, Hjorth!

 • Erling Skakke
  9 August, 2011 - 11:20 am | Permalink

  Glitrende!

 • 9 August, 2011 - 11:49 pm | Permalink

  Vel vel – jeg ser at habben lever enda, og i min konspiratoriske verden vil jeg nok en gang hevde at Hjorten og Habben er en og samme person – det er nok nærmere 4 år siden sist jeg “avslørte” dette for Hjorten him self, men den gang ble det benektet på det sterkeste…

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: