web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Half a boy and half a man

Den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves, og her kommer endelig fredagens videoklipp på Hjorthebloggen. Litt seint ute som en følge av jakt på billig overnatting under den etterhvert nært forestående ferien, oppdatering av Sonitus, samt det sørgelige faktum at jeg har blitt syk. Dårlig gjort synes jeg, forkjølelse, halsvondt og den slags burde vært forbudt ved lov i sommermånedene.

Men min vonde hals og dumme hoste får være utgangspunktet for denne ukas video. Det er jo ikke til å stikke under en stol at begrepet "guttesyk" faktisk har noe for seg. For ingen er jo så syke som oss gutta når vi først går ned i horisontalen med snev av snørr i nesekanalene. Da er vi ofte bare halvveis menn, og halvveis smågutter. I beste fall.

Mine damer og herrer, her er ukas video: "Half a boy and half a man" med ingen ringere enn Nick Lowe.

2 Comments

  • 24 June, 2006 - 4:39 pm | Permalink

    Nick Lowe er nok en litt undervurdert fyr. Synes “Marie Provost” er en av de bedre låtene som er skrevet.

  • 26 June, 2006 - 1:11 pm | Permalink

    Ryktet sier at det kommer en ny CD med hr. Lowe til høsten, lenge siden sist. Han er blitt for lat etter at alle andre har spilt inn “Peace, Love and Understanding” og han kan sitte hjemme og vente på royalties!

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: