web analytics

Slår tilbake mot Klassekampen

Forfatter og professor Nina Witoszek (bildet) Skribent og komiker Shabana Rehman og blogger og journalist Hans Rustad ble i Klassekampen sist lørdag anklaget for å ha tatt initiativet til et “et lukket anti-islamsk” nettverk. Dette på bakgrunn av et varslet møte hjemme hos Witoszek hvor man skulle kunne kjøpe produkter fra både Oriflame og Tupperware mens man diskuterte om Jostein Gaarder var Hitler reinkarnert eller bare en vanlig skitten jødehater. Nå slår de tre aktive samfunnsdebattantene hardt tilbake mot Klassekampen og redaktør Bjørgulv Braanen.

I en kommentar i Aftenposten beskylderWitoszek Klassekampen for å sette liv i fare, mens Rehman og Witoscek sammen har skrevet en kronikk i Dagbladet som utdyper formålet for deres initiativ. De avviser på det sterkeste at dette på noen måte er et “Forum mot islam”. De kaller oppslaget for en “organisert løgn” og slår fast at formålet med initiativet “Selskapet” tvert i mot var å skape fred, forståelse og spre kjærlighet mellom mennesker, religioner og forskjellige kulturer i en atmosfære som gjorde det mulig å kaste av seg både politisk korrekte tvangstrøyer og eventuelt andre klær man måtte føle ubekvemme.

“Vi ønsket å skape noe helt nytt med “Selskapet”, forteller Witoszek til Hjortheblogg. “En blanding av den franske adelens salonger på 17-1800 tallet, et vanlig homeparty, samt en liten dæsj med Fuck for Forest. Vi står overfor en stor utfordring. Verden trenger seg på, Midtøsten. Jihad i Europa. Vi tror løsningen på problemene kan være at folk møtes for å utveksle kjærtegn og ha samleie på tvers av religion og kulturelle skillelinjer. Det er behov for et sted hvor man kan snakke ut, og gå lenger både i dybde og bredde. Det var det vi ville etablere med vårt “Selskapet”, og jeg tror det ville vært et sunnhetstegn for samfunnet om vi hadde fått det til.”

(Illustrasjonsfoto: Personen på bildet har ingenting med personene i artikkelen å gjøre.Særlig ikke Nina Witoszek. Hun bare ligner litt. Hvis du kniper øynene sammen.)

Shabana Rehman legger til at dette visste Klassekampens redaktør Bjørgulv Braanen godt siden en av hans journalister var blant de inviterte.

“Bjørgulv er bare sjalu fordi han ikke fikk være med på vårt Fuck for Freedom-homeparty, det er derfor han sverter oss. Les leppene mine Bjørgulv. Du får ikke være med på dette fordi du befinner deg i den anale fase. Kom over det!”

Tommy Hol Ellingsen fra Fuck for Forest vil verken bekrefte eller benekte overfor Hjortheblogg hvorvidt han og Leona Johansson var blant de inviterte til Selskapets første møte.

9 Comments

 • tb
  29 August, 2006 - 10:24 am | Permalink

  Av og til lurer jeg på hvorfor Rehman og Witoszek og andre “nykonservative” er så rasende på Gaarders “antisemittisme” og angrep på den jødiske relgigion, når den samme ordbruken om islam er legitim islam-kritikk? Gjelder det ulike regler for ulike religioner og regimer? Men det er tøft med sånne “hemmelige” og lukkede selskap som løser verdensprobledmer? Før krigen hadde vi noe som het Herreselskapene i Oslo, der prominente mannlige borgere møttes reglemessig over en bedre middag (efterfulgt av cognac, sigar og små kvinnor?) og diskuterte hva de skulle gjøre med kommunistene (dvs i hovedsak arbeiderpartiet) og andre samfunnsproblemer. Qusiling og andre som skulle bli sentrale i NS var ivrige middagsspissere der.. Og i dag har vi Selskapet og Montebello-selskapet (eller hva det nå heter?) til blaabloggerne.. Og selvsagt Rørleggerlauget! Som alltid! Fuck for forest, nå!

 • tb
  29 August, 2006 - 10:52 am | Permalink

  Middagss-pissere? Av og til går min ortografi totalt over styr.. mner enn vanlig, faktisk!

 • 29 August, 2006 - 11:42 am | Permalink

  Hva med å bringe inn Kristoffer Schau også. Kanskje han kan spise Koranen garnert med noen bønnespirer og i ført sin burka. Dette som en innledning til den gode samtale. I skinnet av en lysfontene.

 • 29 August, 2006 - 12:00 pm | Permalink

  Middagsspissere var da slett ikke noe dårlig begrep?

  Og ja, Kristopher Schau og lysfontene må da være en uslåelig kombinasjon?

 • 29 August, 2006 - 7:19 pm | Permalink

  Enig med Hjorthen, “middagspissere” er helt i toppsjiktet.

 • 30 August, 2006 - 12:51 am | Permalink

  Glimrende skrevet. Et morsomt eksempel på dobbelttenkning er den plasgsomt tilstedeværende Shabana som synes det er vitig at alle respekterer hennes grenser, bare hun kan tråkke over andres. Hun uttalte at det å bli kalt for anti-islamsk var som å bli kalt psykopat ( ref. Aftenposten ), men hun kunne fortelle at det vare et møte som skulle handle om norsk anti-semittismes. M.a.o. de skulle sitte der i sin nyliberale ( for ikke å si gammellibeale ) lyseblå og lyserøde stue og bestemme hvam som var virkelige psykopater og antisemitter, til og med uten å vite det selv, somm stakkars Gaarder nok har skjønt at han som Mona Levin sa det har skrevt noe på linje med Mein Kampf som Mona koser seg med når hun føler seg i det masochistsike hjørnet….. At arabere er semitter, hvorpå de fleste jøder har ulik etnisk opprinelse fra andre steder ut i fra respektive “vertsnasjoner” er en annen sak jeg ikke gidder å gå inn på her…Hurra for homeparties 😉

 • 30 August, 2006 - 6:23 am | Permalink

  Hei Hjorthen,
  VG her du…
  Øøøø… atte… Nå driver vi gutta her på VG og lager en greie, lissom, hvis du skjønner… Og dette Shabana sier til Bjørgulv er jo veldig *revealing* ikke sant…

  Så da lurte vi på om du lissom kunne bekrefte at Bjørgulv har prøvd seg på Shabana… der bak lissom, i toern, høhø… det gamle Oops-trikset. Vi skriver at du sa det.

  Ringer deg seinere for oppfølging og reaksjoner i dagene fremover på dette saftige oppslaget.

 • 30 August, 2006 - 1:00 pm | Permalink

  Halla VG! Bare kjør på. Jeg kan selvfølgelig ikke bekrefte noe Oops mellom Bjørgulv og Shabana, men jeg kan jo stå frem og beklage at jeg skrev dette om et par dager eller så. Det kan jo også bli et bra oppslag, ikke sant? Litt sånn menneskelig liksom?

  Kjør på!

  Autonom: Takk skarru ha. Kan jeg friste med denne pakken her, den består av eau de cologne, body lotion og en diskret og stillegående buttplug fra Butterware? Bare 499 kroner!

 • 30 August, 2006 - 7:35 pm | Permalink

  Lager greiene mine sjæl, men takk for tilbudet 😉
  Forøvrig skulle man tro jeg var full når jeg skrev mitt innlegg etter rettskrivingen å dømme, kanskje jeg var det ? Touch var uansett aldr min sterke side, hverken når det gjelder tastatur eller kvinner…Tror på brutalitet i alle relasjoner skjult under et liksom-sofistikert ytre…Av Ninas blikk å dømme får man følelsen av at hun har svelget en blanding av rohypnol og MDA….Home parties er heller ikke som før…

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: