web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Bush sverger på at han vil fortsette å holde taler som lover at han vil fikse New Orleans

På grunn av sommerens uheldige omstendigheter har Tom Burkas spalte vært fraværende på Hjorthebloggen i noen måneder. Nå er han tilbake igjen med sin sporadiske dekning av amerikansk politikk, forhåpentligvis for å bli. 

NEW ORLEANS, AUG 29 — I en tale til nasjonen i anledning av at det var ett år siden ødeleggelsen av New Orleans lovet President Bush “en uendelig strøm av tom retorikk til de områdene som trenger det mest.” Han sverget på at han ville fortsette å talefisere omkring New Orleans “selv når New Orleans måtte være borte forlengst,” samt at han ville gjøre alt som måtte være nødvendig for å overbevise det amerikanske folk om at han gjorde alt som var nødvendig.

“Alt jeg sa i fjor på Jackson Square er fortsatt like marginalt troverdig som det var den gang,” sa han.

Bush talte til en forsamling av tidligere New Orleans-innbyggere som var enig med Barbare Bush i at det å bli evakuert fra sine hjem og miste sine jobber “fungerte virkelig bra for dem.”

Etter at talen var over fjernet medlemer av staben hans de enorme elektriske generatorene som var kjørt på plass for å skaffe strøm til alt det nødvendige utstyret som skulle til for at mediene kunne dekke talen på tilfredsstillende vis. Bush selv fløy avgårde i et helikopter og etterlot uten offentlig sykehus, sanitæranlegg, politistyrker, adekvat elektrisitet eller noen av de basistjenestene enhver levedyktig amerikansk by i dag har.

Tom Burka -Opinions you should have-

Leave a Reply

%d bloggers like this: