web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Litt Podshow-nytt

Jeg sjekka ut statistikken for Hjorthens Podshow tidligere i dag, og til min store overraskelse så jeg at det mest populære av dem faktisk har blitt lastet ned over 2000 ganger! Det er ganske imponernde, selv om årsaken nok må være at tittelen på akkurat det showet er engelsk og heter det samme som en Britney Spears-sang.

Det er imidlertid ganske pene tall for resten av showene også, ihvertfall de fleste av dem, og jeg tenkte derfor jeg skulle starte på en ny Podshow-giv etter at det har vært litt halvhjertet i det siste. Gerhjorth Halvskog har vært Missing in Action siden folkemusikkfestivalen i Førde, og Hjorthe Skappel har funnet sin kunstnersjel og dratt til Bø for å gå forfatterskolen. Det gir meg en gyllen mulighet til å restrukturere podshowet. Heretter er greia denne:

Ambisjonene er heretter å lage et semi-ukentlig podshow med fokus på musikk. (I stedet for dårlige vitser som jeg har rappa fra andre) I hvert show skal jeg ta for meg en plate, som jeg spiller tre-fire spor fra og forsøker å si et eller annet halvveis fornuftig om. Når det gjelder valget av plater så er ideen at jeg skal forsøke å plukke et variert utvalg, og eneste kriterie er at plata må være ny for meg. Her blir det med andre ord ingen mimring over gamle klassikere.

Det trenger ikke være noen splitter ny utgivelse, det holder at den er ny for meg, og at jeg har hørt igjennom den noen ganger før jeg prøver å si noe lurt om den.

Jeg er nok ikke helt fornøyd med første utgave av “nye” Hjorthens Podshow. Jeg begynner med et band og en plate som jeg strengt tatt ikke vet det døyt om, og det var kanskje ikke helt smart. Men det er en start. Jeg satser på å bli bedre og finne en form som funker etterhvert.

Dere finner siste Podshow her, eller eventuelt i Podcast Pickle-playeren borte i høyremargen et sted. Første band ut er Low, og plata heter Trust.

Enjoy.

5 Comments

 • 10 September, 2006 - 12:31 pm | Permalink

  Det er en alvorlig fare for både podcastere og podlyttere! EU jobber med en avtale som vil fjerne vanlige fair use-rettigheter til kringkastinger. Gå til EFFs åpne brev til EU og send en mail for å skrive under!

  Ellers er det flott at du begynner å ‘caste igjen nå, for jeg har akkurat bestilt meg en spiller som er et eller annet sted mellom Norge og Kina i dette øyeblikk. Så nå kan jeg begynne å abonnere, og faktisk finne meg tid til å høre på det du har å si! 🙂

 • 10 September, 2006 - 12:47 pm | Permalink

  God eller dårlig, alt har en start 🙂

 • 11 September, 2006 - 3:44 am | Permalink

  Hohoho…jeg tipper flesteparten av de drøyt 2000 som har lasta ned top of the podshow har hørt ca ti sekunder før de har droppa det i søpla i rein skuffelse over at jeg ikke synger like pent som Britney Spears. Med andre ord så kan Børge bli den andre lytteren (etter Lotten) som hører på hva jeg sier også:-)

  Anlemoad: Alt har en start, men ting kan jo bli verre også;-) Artig blogg du linker til forresten. Skjønner at det går hardt for seg på Enjoy Diary?

 • 12 September, 2006 - 10:16 am | Permalink

  Low var veldig fine! (Og alle band fortjener en dame på trommer. Iallefall mitt band..)
  Også får jeg heller laste ned nasalsex-podshowet da savnet etter Hjorthegalskap blir for stort.
  Lykke til med nytt konsept!

 • 12 September, 2006 - 10:56 am | Permalink

  Tja, det kan jo hende at jeg drar en vits innimellom, bare for å holde på min mest trofaste podshow-fan?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: