web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Maddes kløft satte Kongen i skyggen

madde.gif

Nettavisen Side 2 skrev i helgen om svenskenes Prinsesse Madeleine, og den noe utringede kjolen hun hadde på seg under festforestillingen i Oslo Rådhus i anledning Kong Haralds syttiårsdag. Ifølge artikkelen var den svært sexy, viste både legger og kløft, og var kanskje ikke helt passende i en syttiårsdag?

Dette fikk avisen Expressen til å reagere. De ville ha det til at norske medier raste mot prinsesse Madeleine, angivelig fordi hun forsøkte å stjele showet fra Kong Harald. Expressen ville da også ha det til at Madeleine strålte slik at burdagsbarnet kom litt i skyggen, og at han derfor skal ha sett litt sur ut. Hjortheblogg tok en telefon til slottet for å høre om Kongen virkelig var sur på Madde.

RING RING

– Ja, hallo, det er Harald Rex?

– Hei Kongen! Det er Hjorthen her du!

– Sjallabeiss Hjorthen! Hyggelig! Jeg hører at Guttungen og Mette-Matta hadde det kjekt når de var på besøk hos dere i høst. Fint hotell og greier!

– Hysj da Harald, det der får jeg ikke lov til å blogge om vet du. Statshemmeligheter og alt det der. Nei, jeg ringte egentlig bare for å høre om dette med Madeleine og festen i Oslo Rådhus?

– Jaha?

– Ja, Expressen skriver at du ble litt sur fordi Prinsesse Madeleine stjal glansen fra deg med utringningen sin? Var du egentlig litt sur Harald?

– Tja…for å være ærlig så ble jeg nok litt mutt ja.

– Du likte ikke at hun var såpass utfordrende kledd i din fødselsdag?

– Nja, det var vel ikke det. Ihvertfall ikke bare det.

– Har Deres Majestet lyst til å utdype?

– Veel…jeg burde vel ikke. Det blir vel bare tatt i verste mening, men du er jo mann selv Hjorthen. Ja, enda mer mann enn meg vil jeg nesten påstå, så du skjønner kanskje hva jeg mener?

– Nei…

– Nei, det var sant. Du har jo Prinsesse Flopsy ved din side. Men du kan kanskje tenke deg hvordan det føles å fylle sytti år, ha fremtiden bak seg, og så kommer altså Madeleine inn i DEN utringningen. Hun er jo en flott kvinne…og så kaster jeg blikket til siden og får øye på Dronningen ved min side. Ja, det er ikke så rart man blir litt mutt skal jeg si deg!

– Du kan så si. Men Dronningen er da en flott dame?

– Dronningen er en meget prippen og bestemt dame.

– Jeg tror jeg forstår. Madeleine minte på en måte om svunne tider?

– Svunne tider og alt jeg har gått glipp av ja…Sonja er ikke akkurat noe fyrverkeri i senga, men hun Madde ser jo ikke ut til å være tapt bak en vogn?

– Så Du var ikke egentlig sur fordi hun stjal showet med sin utstråling og sin vakre kjole altså?

– Igjen så må jeg få lov til å presisere at jeg ikke har noe imot at Madeleine viser kløften sin. For all del. Tvert i mot! Det må hun gjerne gjøre. Men Hjorthen er kanskje på det rene med at jeg ikke er helt uten utstråling og sex appeal jeg heller?

– Når sant skal sies så…

– Ja, jeg hadde faktisk forberedt et antrekk til denne festforestillingen som garantert ville satt både Madeleine og alle de andre tilstedeværende helt i skyggen. Men den pripne kjerringa satte foten ned gitt.

– Hun satte foten ned?

– Ja, og sto på den, som Jagland ville ha sagt. Den fjompenissen! Haha, men det er sant. Sonja Haraldsen Rex Rodney Bikkjeskremme nektet med faktisk å velge mitt eget antrekk på min egen syttiårsdag. Ja hun gjorde det!

– Hva slags antrekk var det snakk om Harald?

– Ja, det er vel egentlig helt ubeskrivelig. Men jeg kan sende deg et bilde på mail?

– Det hadde vært hyggelig!

– Da skal jeg gjøre det. Og du…de som syntes at Madeleine viste litt for mye hud skal prise seg lykkelige over at Fabian Stang ikke har blitt ordfører ennå. Han hadde vel flydd ut for å fire flagget i bare messingen slik som han pleier han tenker jeg. Det skulle tatt seg ut!

– Uff ja, du sier noe. Men da mailer du det bildet?

– Det skal jeg gjøre Hjorthen. Vi snakkes, og hils Prinsessa!

– Det skal jeg gjøre Harald. Takk skal du ha, og gratulerer med dagen!

– Takk, og farvel!

Ja, og Kongen holdt selvsagt ord. Her er bildet han sendte meg, og han har nok rett når han sier at ingen ville snakket om kløfta til Madde om han hadde stilt opp i Rådhuset med denne påkledningen?

kongen.jpg

9 Comments

 • tb
  26 February, 2007 - 9:35 am | Permalink

  Nå kan jeg kjenne det helt hit at Nina Karin Monsen skriver så det ryker av tastaturet hennes?

 • 26 February, 2007 - 10:20 am | Permalink

  La oss håpe tastaturet ryker før det blir kronikk i Aftenposten av det!

 • 26 February, 2007 - 11:50 am | Permalink

  Nina Karin Monsen skriver ikke på tastatur. Hun dikterer selvsagt og får sine kronikker skrevet ut av en av hennes lakeier.

 • 26 February, 2007 - 12:30 pm | Permalink

  Det er ikke fritt for at jeg undres hvilke nettsteder man må besøke for å få tilgang til slike illistrerende bilder, Hjorthe:)

 • 26 February, 2007 - 7:54 pm | Permalink

  Pål: Hjorten lager dem sikkert selv!

  Jeg bare lurer på om Madde i det hele tatt har blitt observert uten synlig kløft siden hun var sånn omtrent 12? Og jeg kan vel legge til at for å virkelig sjokkere burde hun ha vist fram kløfta bak…

 • 26 February, 2007 - 9:37 pm | Permalink

  Hysterisk bra. Sykt, men usedvanlig underholdende.

 • 27 February, 2007 - 11:53 pm | Permalink

  Ha, ha – det beste er å stille seg opp å posere i et slikt antrekk i en furutrapp! Og hatten var sveisen!

 • 27 February, 2007 - 11:55 pm | Permalink

  Ja, hvem skulle trodd at de hadde furutrapper på slottet?!?!

 • 5 December, 2007 - 11:23 pm | Permalink

  Comprende. :mrgreen:
  Ikke lett å finne helt nye bilder, skjønner jeg. Det er alltid noen som har brukt dem før…

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: