web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Finn på tittel sjøl da vel

Det er for tiden dårlig både med inspirasjon og tid til blogging. Man skulle nesten tro man hadde skaffet seg et liv utenfor de virtuelle rom. Det skulle tatt seg ut!

Dette er dermed bare en dårlig unnskyldning for å poste et eller annet, men siden dere allerede har gått i felle kan dere like godt lese ferdig. Vi begynner med Dolly Parton som skal ha røpet sine seksuelle fantasier for en eller annen britisk blekke:

“When I have sex with my husband these days, I fantasize I am with someone like KEITH URBAN or a petite, hot young woman.”

And the candid conversations don’t end there – Parton told a British magazine her first crush was on a Tennessee hooker. She explains, “I thought she was beautiful. She had more hair, more colour, more everything.

More everything? Det tillater jeg meg å tvile på!

Dagbladet hevdet forøvrig forleden at Dolly er den kvinnelige Elvis. Så prøvde de vel å utrope Conor Oberst fra Bright Eyes til den nye Dylan. Det er selvfølgelig på trynet. Det er Weird Al som er den nye Dylan, og det skal jeg stå på kaffebordet til Justin Timberlake i mine røde pumasko og erklære. Her leker han seg med palindromer (eller hva det nå heter)

Den gamle Dylan er imidlertid fortsatt blant oss, og Paven erklærte vel nylig at han ikke hadde stort til overs for popmusikkens profeter generelt, og ihvertfall ville han ikke ha noe med Bob Dylan å gjøre. Det finnes imidlertid andre mennesker i Vatikanet enn Panzer-Paven, og i siste utgave av Civilta Cattolica, som er en jesuitt-journal, skriver Father Antonio Spadaro at Tom Waits er en kristen rollemodell som byr på inspirasjon og håp om en ny morgen.

Vel, siden det ikke finnes noen djevel, det er bare Gud som er på fylla, og i disse dager er han uansett away on bissness, vi kjører en video med rollemodellen.

Jaja, så ble det en post av det. Vi avslutter med en liten video for oterbloggersegmentet. Denne hadde faktisk vært litt søt hvis det ikke hadde vært for Kvinegruppa Oter som nutteputtestutter i bakgrunnen og gir meg mest lyst til å bombe hele fordømte dyreparken.

12 Comments

 • 30 March, 2007 - 11:04 am | Permalink

  Hmmm, litt skremmende med den jesuitten som liker Tom Waits… betenkelig..det kristne liker, er det noe feil med. Ja da, alt for enkel leveregel, jeg vet det, verden er ikke så svart -hvitt. Men likevel… Litt som Tranmæl og “når borgerpressa skjeller oss ut, så vet jeg at vi er på rett vei!” Gjør livet litt enklere. Greiere, liksom. Dessuten slår det jo til i ni av ti tilfeller; når kristningene liker det, er det noe galt med det. Så her har jeg altså et potensielt problem. Men han har vel bare forspist seg på sjokolade-jesus’er og testamints, skal du se. Jesuittpresten, altså. “Don’t you know there ain’t no devil, it’s just god when he’s drunk” er vel ennå ikke i tråd med kristen lære? Hverken katolsk eller luthersk? (mer gnostisisme, eller noe slikt?) 😯

  Men godt å høre at paven ikke liker Dylan! Betryggende.

 • 30 March, 2007 - 11:35 am | Permalink

  Leve oterbloggerkollektivet! Det er de som skal bli “the next big thing”. 😯

 • 30 March, 2007 - 11:36 am | Permalink

  Ble forresten ikke lurt til å lese her. Titter innom hver dag. (Blir man da lurt hver dag?)

 • Hjorthen
  30 March, 2007 - 12:27 pm | Permalink

  Verden vil bedras!

 • 30 March, 2007 - 1:12 pm | Permalink

  Plutselig fikk jeg lyst til å være en søt liten oter som ligger og flyter i vannet og holder lanke… 😎

 • 30 March, 2007 - 1:52 pm | Permalink

  Det er visst ikke bare fantasere den godeste Dolly gjør. Mener å huske at hun høvlet over en mindreårig gutt for noen år siden, men faren var så stolt av at sønnen hadde pløyd en kjendis med enorme…pengereserver, at han lot saken ligge.

 • 30 March, 2007 - 2:02 pm | Permalink

  Ah, John Candy som introduserer Waits. Og akkurat nå som jeg har sittet og sett på “The Last Polka” med The Schmenge Bros. på youtube. Snakker om sammentreff.

 • Hjorthen
  30 March, 2007 - 2:52 pm | Permalink

  Dette var oppsiktsvekkende nytt for meg Habben. Jeg lurer på om det er et marked der? Hvis det er noen kjendiser med store pengereserver som føler for å harve over en middelaldrende gutt med et mindreårig intellekt uten fare for å bli saksøkt så står jeg altså til disposisjon!

  Hmmm…Last Polka må sjekkes ut. Stikker over på tuben med en gang!

 • 30 March, 2007 - 3:42 pm | Permalink

  Er du deprimert, eller mener du ungt intellekt?

 • 30 March, 2007 - 4:04 pm | Permalink

  Til disposisjon du liksom 👿

 • 30 March, 2007 - 4:38 pm | Permalink

  Ha-ha, du var nok ikke deprimert, men nå tror jeg kanskje du snart kommer til å bli det.

 • 31 March, 2007 - 3:50 pm | Permalink

  TB: “Hmmm, litt skremmende med den jesuitten som liker Tom Waits… betenkelig..det kristne liker, er det noe feil med. Ja da, alt for enkel leveregel, jeg vet det, verden er ikke så svart -hvitt. Men likevel”

  Det er jo litt vanskelig å ta deg alvorlig på en slik ting etter at du har gitt deg til kjenne som Tolkien-fan, da.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: