web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Judas i jungelen

Som Pål Hivand og flere med ham har skrevet om så er altså mørkemann, rasist og naustdøl Oddbjørn Jonstad på farten igjen. Dere husker Jonstad? Mannen som ble ekskludert av Frp fordi han ville internere innvandrere i leire, nekte barna å gå på norske skoler, og dessuten foreslo å erklære Oppegård som sosialistfri sone.

Nå er han visst medlem av Demokratene påstår Wikipedia, i tillegg til å drive Norsk Hodejegerkontor. Når det er stille på jobben pleier Jonstad å bruke litt tid på internettet, og nå har han altså laget en side som han har kalt for Judas 1.

Her er formålet som følger:

Til tross for utallig advarsler er det mange etniske nordmenn som av forskjellige grunner har gått inn for innvandring til vårt land. Årsakene kan være mange, for eksempel a) misforstått humanisme, b) ønske om å skape politisk og religiøst kaos og c) økonomiske motiver. Men uansett årsak, har dette medført en forsøpling og forsimpling av samfunnet på alle plan og alle områder.

Tiden er nå inne til å stille disse til ansvar for det de har gjort. Norsk Folkeparti har satt frem krav om at regjerings-medlemmer og stortingsrepresentanter samt medlemmer av Høyesterett skal stilles for riksrett. Dette er avslått av Stortingets presidentskap.

I linkene til venstre finner du en liste over de personer, organisasjoner og institusjoner som har bidratt til den etniske, religiøse, kulturelle og kriminelle elendigheten landet er kommet opp i.

Gjør ditt beste for å motarbeide de synspunktene disse representerer og bli med i arbeidet for å få stilt dem til ansvar for det har gjort – nemlig solgt sitt land til andre.

Akkurat hvordan de skal stilles til ansvar er Jonstad skuffende vag på, her har han mye å lære fra f.eks sine amerikanske sjelefrender. Hal Turner er en av dem, i 2006 skrev han på sin webside:

We may have to ASSASSINATE some of the people you elect on Nov. 7! This could be your LAST ELECTION CHANCE, to save this Republic… Sorry to have to be so blunt, but the country is in mortal danger from our present government and our liberty is already near dead because of this government. If you are too stupid to turn things around with your vote, there are people out here like me who are willing to turn things around with guns, force and violence. We hope our method does not become necessary

Og nylig tok han til orde for å få tatt livet av Barack Obama før det var for sent:

In fact, I’m starting to come to the realization that it may be up to a sole person, acting alone, to make certain this guy is never allowed to hold the most powerful office in the world. Sorry it may have to be that way, but it may.

Jonstad blir altså rett og slett litt puslete synes jeg.

Men det er litt av en liste han har kokt i hop. Der finner vi SVs Karin Andersen fordi hun i 2004 reagerte på at unge innvandrere på flukt fra tvangsekteskap og drapstrusler ikke lenger får fri rettshjelp. Martine Aurdal er med fordi hun ikke bryr seg om å feire verken jul eller 17 mai, i tillegg til mindre kjente, eller mer lokale størrelser. Som Marthe Bugge jobber ved Flyktningekontoret i Oppegård. Hun har arbeidet med flyktninger i 23 år og har stort sett positive erfaringer.

Selv Høljebyen er representert på lista ved vår lokale Høyremann Øystein Hjertenes. Han var så uheldig å uttale seg positivt om at en tamil skulle holde tale forrige 17 mai.

Som sagt, jeg synes Jonstad blir litt for vag, og litt for tam i sine bestrebelser for et bleikfeit Norge, så jeg tenkte jeg skulle hjelpe ham og Demokratene med en liten plakat de kan bruke for å få litt sving på sakene:

demokratene.jpg

Bildet er stjålet fra Austin Cline/Jesus General, og det lille hodet til Jonstad der er rappet fra Tullingtoppen og redigert inn av undertegnede. Klikk på bildet for større versjon.

4 Comments

 • 10 March, 2008 - 11:16 pm | Permalink

  Nånå, ikke gjøre narr av stakkars Jonstad. Han har til og med klart å sette opp judasnavnene i tilnærmet alfabetisk rekkefølge, noe som betyr at han må ha strevd fælt og jobbet flittig.

  Men jeg lurer litt på hva jeg må gjøre for å fortjene en plass på lista.

 • 10 March, 2008 - 11:49 pm | Permalink

  Dersom Jonstad surfer innom den utsøkte Hjorthe-bloggen kan han plukke opp følgende godbit:
  Konrad feirer hverken jul eller 17.mai.

  Den satt, tenker jeg! 😈

  Nei, seriøst, mannen er ganske enkelt ikke helt i vater. Jeg husker da han ble portrettert i Dagsrevyen: På gata i Oslo kom han i snakk med en småvokst mørk innvandrer, og Jonstad konkluderte raskt: “Dere muslimer …blabla”, hvorpå den hyggelig lille latineren svarte at: “Men jeg er jo pinsevenn fra Bolivia”. Forbauselsen i Jonstads ansikt var ikke til å ta feil, men han hentet seg raskt inn og svarte: “Ja, det er jo en formildende omstendighet.”

  Jo lo så jeg holdt på å dette av krakken 😆 , mannen (Jonstad) er jo helt hjelpløs. Litt trist egentlig. 🙁

 • Pingback: indregard.no - Judas?

 • Hjorthen
  11 March, 2008 - 9:10 am | Permalink

  Hanne: Jeg tror det holder å komme i avisa med en eller annen positiv kommentar om et menneske med mørk hudfarge? Eller at du sier at du ikke feirer jul og nasjonaldag?

  Konrad: Hehe, kongehistorie, det innslaget skulle jeg gjerne sett!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: