web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Katteblogging

Sorry for den slappe blogginga for tida folkens, jeg er visst inne i en eksistensiell krise eller noe sånt noe. Det går nok snart over. I mellomtiden, hvorfor ikke dra en kattevideo?

Jeg vet ikke om Esquil noen gang har katteblogget, jeg kan ikke huske det i så fall, men om han hadde gjort det hadde det kanskje blitt noe ala dette?

19 Comments

 • 14 April, 2008 - 9:53 am | Permalink

  Eg er i midtromankrise framleis, noko som er aukande kritisk sidan eg burde vore i sluttromankrise.
  Men takk for kattevideo som ikkje var fråstøytande.

 • Sandra
  14 April, 2008 - 11:38 am | Permalink

  “I am not paying any attention to you game.”
  Genialt. Morsom start på skoledagen.

 • tb
  14 April, 2008 - 1:51 pm | Permalink

  Eksistensiell krise, du? En mann i din mest blomstrende og kreative ungdom?! Vent til du blir gammel og avfeldig, DA skal du få se på eksistensielle kriser da!

  (Hva var det forresten Odd Børretsen skrev en gang? “Ungdom i dag påstår at de har eksistensielle kriser, fordi de ikke vet hvem de er. Da jeg var ung, hadde vi eksistensielle kriser fordi vi visste hvem vi var.. vi var dyr, prustende, svette dyr, med hår i håndflatene” (sitert etter en gammel manns svært sviktende hukommelse, det der…))

  Ellers ser jeg at du påstår at du suger? Big time, til og med?! Skryt, eller? Men nå har dere elitister drevet og koseblogget med hverandre i årevis allerede, og nå har dere altså begynt å suge også? HVOR skal dette ende? Har det i det hele tatt noen ende? (Nei, jeg vil egentlig ikke vite det…)

 • 14 April, 2008 - 3:49 pm | Permalink

  Hurra! Katteblogging duger!

 • 14 April, 2008 - 4:45 pm | Permalink

  HAHA!

  “Cats and baloons may prove incompatible”

 • Hjorthen
  14 April, 2008 - 8:11 pm | Permalink

  Avil: Dette fikser du vettu, hva så om du ligger litt bak skjema når resultatet blir strålende. Hør som jeg smisker for å få gratiseksemplar 😎

  Sandra: You’re not paying any attention to your teacher? Kom ikke og skyld på meg når du stryker til eksamen altså!

  tb: Vi snakker vel mest om en bloggekstensiell krise her da. Litt sånn hvem er jeg, hvorfor er jeg her, og hva er meningen med det hele? Minner egentlig veldig om sånn det var mot slutten på dette Ringenes Herre-forumet som du vel har hørt rykter om før. Slitasje antar jeg. Går nok over. Tror jeg. Har gått over før.

  Marygoessolo: Så bra!

  (Egentlig synes jeg det er for få sånne “Enig”, “Flott post”, “Strålende” kommentarer jeg, etter alt fokuset i tidligere tider på at sånt egentlig ikke er ønskelig. Kjør på sier jeg. Flott kommentar Marygoessolo!)

  Iskwew: Det ante meg jo at dette var katteblogging etter din smak 😀

 • 14 April, 2008 - 9:32 pm | Permalink

  Det går nok over!

  Er det bare meg, eller er det lite saker å blogge om? Hvor er Gerd-Liv når du trenger henne? Hun ga seg alt for tidlig.

 • 14 April, 2008 - 11:06 pm | Permalink

  Hæhæ!

  Steike bra!

  😆

 • tb
  15 April, 2008 - 9:04 am | Permalink

  Det ringenes herre-forumet mener jeg å ha hørt nevnt et sted, ja… en stor eksistensiell krise det der? Leser forresten RH igjen nå, høyt for min sønn denne gangen.

 • Hjorthen
  15 April, 2008 - 10:13 am | Permalink

  Iskwew: Jeg synes ikke egentlig det er mangel på saker å blogge om, men det er mangel på piff til å gjøre det ordentlig. Det er jo lett som en plett å skrive noe fjas, men skal man mene noe så er det en fordel å ha tid og ork til å skrive noe litt ordentlig. Og det har jeg ikke for tiden. Det kan jeg blogge om tenker jeg, men så gidder jeg ikke allikevel.

  Undre: Liker pitbuller katter da?

  tb: Schwær eksistensiell krise ja, men man kom da ut på andre siden den gangen også.

 • tb
  15 April, 2008 - 10:47 am | Permalink

  Vits, fortalt av min datter:
  Spørsmål: Hva har fire bein og en arm?
  Svar: En lykkelig pitbull!

  … jeg klarer ikke SI esksistjsiell en gang jeg…

 • Hjorthen
  15 April, 2008 - 11:27 am | Permalink

  Kongevits, mye bedre enn denne:

  A guy goes in an adult store and asks for an inflatable doll.
  Guy behind the counter says, “Male or female?”
  “Female”
  “Black or white?”
  “White”
  “Christian or Muslim?”
  “What the hell does religion have to do with it?”
  “The Muslim one blows itself up!”

 • 15 April, 2008 - 7:18 pm | Permalink

  Bloggeslitasje er jo et kjent fenomen for de fleste av oss. Tror det er viktig å innse at selv de meste populære bloggene er såpass små at vi først og fremst skriver fordi vi vil. Å blogge når man egentlig ikke har lyst er vel omtrent like poengløst som [sett in festlig metafor her, jeg har ikke dagen].

  For gudenes skyld ikke skift format, jeg orker ikke å lese Hjorthens moteblogg f.eks, men hva med en ordentlig ferie hvis du sliter? Selvpålagt eksil i noen uker? Du har så hengivne disipler at vi tåler å vente. Bare jeg slipper flere Bacon-BHer så er jeg fornøyd, jeg. Blæh.

  Når jeg tenker meg om så er selv en litt uinspirert Hjorth morsom nok til å sende meg i bakken, så ikke hør på meg i det hele tatt.

  Kan ikke noen gode vitser heller, det var noe om en gynekolog som vikarierte som maler og malte en hel leilighet gjennom brevsprekken, men jeg husker ikke åssen den gikk.

 • Hjorthen
  15 April, 2008 - 8:12 pm | Permalink

  Ja, bloggslitasje er veldig vanlig. Jeg har hatt det før, og får det sikkert igjen. Det er ikke noe problem. Null stress som Kim Possible ville sagt. Det går bare utover den mer seriøse biten av Hjorthebloggen, og det synes jeg er litt dumt for jeg liker at blogging er mer enn bare fjas, men på den annen side så klarer sikkert verden seg fint uten at jeg skriver en lang post om hva jeg mener om at krisesenteret i Sogn og Fjordane nå søker etter ny medarbeider, og ikke vil ha mannlige søkere?

  Dessuten blir jeg nå sannsynligvis borte en uke i mai, så jeg får vel holde ut til da tenker jeg.

 • 15 April, 2008 - 11:00 pm | Permalink

  Godt å høre at det ikke er verre enn som så. Bloggpestsesongen (aka bloggedauden) er over oss, og det enda tidligere enn da facebook eksploderte i fjor. Folk tar pauser og legger ned over en lav sko, filmantropforumet ser ut til å dø, radiohode har pakket skikkelig sammen, cortex feed og gi et lite vink har vært kortere perioder i limbo – å stå på bloggrollen borte hos meg er tydeligvis ikke bra.

  Sannsynligvis går ikke alle med denne gangen heller, og hvis noen forsvinner er det egentlig ikke noe å være lei seg for, det betyr jo som regel bare at de har noe bedre å finne på. Men det er så få blogger jeg gidder å lese der ute at når så mange ligger såpass i knestående så vet jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.

 • Hjorthen
  15 April, 2008 - 11:50 pm | Permalink

  Skjønner hva du mener, det er alltid trist når gamle venner forsvinner, og det har de i grunnen holdt på med en stund, enten forsvinne eller miste piffen. Synd om Fimantropforumet skulle ryke med, selv om jeg ikke har vært noe flink til å finne tid til å delta så har jeg vært inne og lest med jevne mellomrom. Og det fine filmbloggmiljøet som en gang var er vel dermed på det nærmeste oppløst? Selv om det har kommet til noen nye så er det liksom ikke helt det samme?

 • 16 April, 2008 - 12:00 pm | Permalink

  Filmdagbok, Captain Charisma, Speilet og vi andre som skriver om film en god del av tida holder jo fortet, men diskusjonsnivå og -mengde har vært dalende i et par år nå, egentlig. For de som vil lese finnes det plenty, men for de som vil diskutere er det mindre.

 • Hjorthen
  17 April, 2008 - 1:46 am | Permalink

  Ja, det var det jeg mente. Filmbloggmiljøet var tettere før, selv om det fortsatt er flere som skriver bra.

  Men vi skal ikke svartmale, Asbjørns filmdagbok har vel bare blitt bedre og bedre, og Speilet er jo veldig bra. Og flere også. Men hva skjedde med den celluloide cowboyen til Stian?!?

  Og når skal Tor Andre begynne å blogge igjen?

 • 17 April, 2008 - 6:05 pm | Permalink

  Jeg likte motebloggingen din, jeg 😉 Hjorthen, jeg funderer på å kjøpe ny veske. Hvilke farger anbefaler du i år?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: