web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Tyson Homosexual?

Shirley Phelps Roper
Creative Commons License photo credit: k763

Denne er fin da: I USA finnes det noe som heter American Family Association, ifølge dem selv en kristen organisasjon som promoterer “the biblical ethic of decency” i det amerikanske samfunent, med hovedfokus på radio og TV. De er visst også ganske opptatt av homoseksuelle, for ikke å si homoagendaen, og de mener naturligvis at homoseksualitet er både unaturlig og syndefullt. Sannsynligvis mener de dette i en slik grad at homosex er det eneste de klarer å tenke på.

Denne gjengen har sin egen nyhetsside der de blant annet abonnerer på nyheter fra Associated Press, men siden de er så fryktelig opptatt av homoseksualitet så har de ihvertfall inntil nylig kjørt artiklene fra AP gjennom et autokorrekturprogram, der man har sørget for at ordet “Gay” alltid ble erstattet med “Homosexual”.

Noe som bød på morsomheter hver gang Tyson Gay løp en rask 100 meter:

Tyson Homosexual?!?!

Etterhvert så har man blitt obs på problemet, slik at dette nå er rettet opp, men dette var altså ikke snakk om et engangstilfelle. Basketballspilleren Rudy Gay har f,eks vært utsatt for det samme, og et googlesøk på Tyson + Homosexual viser oss at dette vel har skjedd mange ganger?

Jeg lurer på om norske hyperkonservative kristne driver med lignende autokorrektur om de skulle slumpe til å lese om homsene i Mummidalen?

Via The Carpetbagger Report og Right Wing Watch

2 Comments

 • tb
  2 July, 2008 - 9:59 am | Permalink

  Homsen, den yngre, ligger tynt an, ja… “Og alle homser skrek hurra, og laget homselåt”. “Og homsen danset da solen gikk ned”. For å sitere to meget tvilsomme perler, fritt etter hukommelsen. De Kristne må da snarest få forbudt dette svineriet, i barnebøker til og med!

  Husker du forresten det lille diskusjonsforumet der alle forsøk på å skrive om to av mine favorittforfattere, Philip K. Dick og Michael Moorcock, ble vanskeliggjort fordi programmet insisterte på å sensurere navnene deres på det kraftigste?

 • Hjorthen
  3 July, 2008 - 1:53 am | Permalink

  Ja, husker godt det forumet. Morsomt var det, og egentlig et godt bilde på hvor tullete den slags tiltak egentlig er?

  Lurer på hvordan homselåt egentlig høres ut forresten? Eller…vil jeg vite det?!?!?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: