web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Fotballspillere sliter med familielivet

I Dagbladet i går kunne vi lese om de stakkars fotballspillerene som sliter med famililivet sitt! Det er så man sitter med en tåre i øyekroken når man leser om alle forsakelsene som disse hardtarbeidende menneskene gjennomgår! Tore Andre Flo har nå takket nei til landslaget etter en kommentar fra sin sønn om at han hater fotball fordi Flo-pappsen aldri er hjemme. Jeg tillater meg å sitere fra artikkelen. “I Italia trener vi seint på ettermiddagene. På hverdagene får jeg derfor sett barna bare en liten halvtime før barnehage og skole…” Hallo Flo! Hvis du er hjemme hele formiddagen så trenger vel ikke barna være i barnehagen fra tidlig morgen til langt utpå ettermiddagen?

Men la oss nå ikke være for stygge med Flo.Han er sikkert en hyggelig fyr, og har gitt oss mange gledesstunder på fotballbanen. Er man ikke motivert for landslaget så bør man ikke spille på landslaget og det er naturligvis helt greit å si nei. Men vær så snill å spar oss for sytingen om det harde livet som fotballproff. Selv om det sikkert kan være greit for oss vanlige lønnsmottagere å bli minnet om at livet ikke er lett uansett størrelsen på lønnslippen så er det nesten at man blir litt provosert når såpass priviligierte mennesker som disse fotballspillerene våre jo tross alt er syter og klager i avisa. “Jeg så nesten ikke barna” er teksten på Dagbladets krigstyper på forsiden i dag. Jeg kan forsikre Flo om at det er tusener av småbarnsforeldre her i landet som sitter med den samme følelsen selv om vi ikke er opptatt med å spille fotball i Torino og Roma i helgene. Jeg er selv blant dem som i perioder nok skulle ønske meg mer tid til familien…

Men hvis Åge Hareide vil ha meg på landslaget så svarer jeg nok ja uansett…

4 Comments

 • Anonymous
  1 September, 2004 - 10:30 am | Permalink

  Har virkelig gått kraftig innpå meg i det siste, hvor hardt de har det disse fotballguttene våre… Trene må de gjøre i opptil flere timer hver dag, spille kamper opptil flere ganger i uka, og for grov luselønn. Når en tenker på hvor dyrt golfutstyr har blitt, er det jo klart at millionene ikke strekker til for Carew og Riise og andre reflekterte, modne arbeidsfolk som dem… Og problemer med familielivet har de også! For ikke å snakke om ekle media, som enten bryr seg om det de driver med eller ikke bryr seg om det de driver med, ille er det uansett… (har du solgt bryllupet til høystbudende, Riise, så må du finne deg i at de kjøper skilsmissen også!)

  Trond B
  musikk: Kevin Coyne – Marjory Razorblade

 • 1 September, 2004 - 3:08 pm | Permalink

  Tror du fremveksten av “modne og reflekterte” landslagsfolk som Riise og Carew på sikt vil kunne ødelegge fotballinteressen? Eller vil det bare spille inn hos sånne surpomper som meg?

 • Anonymous
  1 September, 2004 - 3:51 pm | Permalink

  Vet i alle fall at disse guttas oppførsel virker negativt inn på min interesse for fotball, i alle fall for landslaget… Men jeg er jo også en sertifisert gammel surpomp!

  Trond B–>

 • Pingback: Misund: Bare Thomas » Kan Marie Amanda utfordre VamPus?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: