web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Al-Qaida la ikke terrorplaner på studentvisum

Seems Odd
Creative Commons License photo credit: Rubin 110

Dere husker kanskje nyheten fra tre uker tilbake? Al-Quaida la terrorplaner på studentvisum skrev Dagbladet og VG med, mens de siterte villig vekk fra BBC og CNN om hvordan et stort terrorplot mot England nå var blitt avverget? Gordon Brown var informert, og brukte anledningen til å oppfordre Pakistan om å aksjonere mot terrorister.  Demokratene lurte på når vi kunne vente det samme her til lands, mens Siv Jensen ikke trengte å si noe som helst antar jeg.

Men skulle du ha sett. Ingen av de pågrepne ble tiltalt for noe som helst, og er for lengst sluppet fri igjen. Uten at det blir store overskrifter i avisene av den slags. VG har omtalt at ni av dem ble sluppet, men ikke de siste tre. Dagbladet har så vidt jeg kan se ikke funnet det for godt å videreformidle utviklingen i saken i det hele tatt?

Nå ønsker britene å utvise elleve av de tolv av “hensyn til nasjonal sikkerhet”, men dette kan vise seg å bli vanskelig all den tid man åpenbart ikke har nok på dem til å sikte dem for noe som helst. Storbritannia er da fortsatt en rettsstat.

Eller?

5 Comments

 • 2 May, 2009 - 4:40 am | Permalink

  Jeg har lenge lurt på om det ikke egentlig er “eller”.

  • Hjorthen
   2 May, 2009 - 9:55 am | Permalink

   Ja, jeg lurer jeg også.

 • fnord
  2 May, 2009 - 5:56 pm | Permalink

  Godt fanga.

  Men husk der er muslimer! Terrorister! Osv. Det er skremmende å følge anti-islamismen på nett, jeg har tilbrakt en del tid i det siste på å følge krigen mellom Little Green Football og Jihadwatch. Fy fan så mye gærninger.

 • Hjorthen
  3 May, 2009 - 12:05 am | Permalink

  Er det krig mellom LGF og Jihadwatch nå? Det har jeg ikke fått med meg. Jeg pleide å lese noen av de store amerikanske bloggene før, men nå er det lenge siden jeg har vært borte og sett på hva de driver med.

  Men i en krig mellom LGF og Jihadwatch er vel galskapen godt spredd på begge sider?

 • fnord
  4 May, 2009 - 12:15 am | Permalink

  Jeg har desverre pådratt meg en midlertidig fascinasjon med å følge undergangen til det republikanske parti og de mer ekstreme mainstream-bloggene. LGF har gått til krig mot alle de som lefler med euro-fascistene i Vlaams blokk, nynazister av diverse slag etc.

  Og ja, for fan, det er akkurat som å se på 11/9 trootherne eller enhver annen menighet. Hans Rustad of document.no leaps to mind…

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: