web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Pupper på månen mm

kløftakvinneNoen ganger tror jeg de har det fryktelig morsomt i Dagbladet. Som f.eks når de har kommet over denne saken, og klarer å komme opp med den fantastiske overskriften: Kløfta-kvinne fikk puppebot. Dette er jo så bra at det ikke kan være ufrivillig morsomt, dette må være med vilje?

Ja, det er jo bra at man har det morsomt på jobb da, og det er langt mere schwung over kløftakvinnen med puppebot enn VGs versjon, Fikk beltebot etter brystforstørrelse. Skal man være Søndag Søndag på nett, så kan man vel like gjerne gjøre det skikkelig, og med humor?

Først lurte jeg på hvordan journalist Ane Teksum Isbrekken fikk snusen i denne saken, Dagbladet pleier jo ellers å være flinke til å linke kildene sine når de snapper opp saker fra lokalavisene. Men her var det ingen linker, og Isbrekken har åpenbart snakket med kvinnen med kløfta. Så jeg lurte jo på om det er snakk om et tusentips her, eller om Dagbladet har sine egne informanter i puppemodellmiljøet.

Men et kjapt søk på puppenes eier viser meg at VG altså har omtalt saken, og de linker i hvert fall til en lokalavis, så da er det vel så enkelt som at Isbrekken har lest VG på nett på jobb, sett saken der, og kastet seg rundt for å gi  oss Dagblad-lesere en innføring i puppeoperasjoners innvirkning på trafikksikkerheten. Og man linker vel ugjerne til konkurrenten?

Siden vi nå er i sving kan vi tipse Dagbladet om at det nå har blitt avslørt at tullebukker fra NASA sendte frekke puppebilder fra Playboy med astronautene på den andre bemannede måneferden i 1969. Moroklumpene hadde skrevet morsomheter på puppebildene ala, “Seen any interesting hills and valleys?”

Spennenede høydedrag og vått myrlendt gress kunne man også se her og der i USA denne søndagen, siden det var den offisielle Naked Hiking Day. Dette skal jeg huske på til neste år, da blir det å gå naken til toppen av Hatlesetnipa.

Eller om det blir for heftig gå naken så kan det hende jeg tar på meg en Brief Jerky?

Yummie!
Yummie!

Og til slutt da, så vil jeg bare referere til Mosnews.com, som melder at en kvinne nylig havnet på akutten etter at hun hadde gjenopprettet sin jomfrudom for sjette gang. Tro det den som vil. Saken var at hun giftet seg som 24-åring, og da mannen hennes innrømmet at han var ganske opprørt over at han ikke var hennes første seksualpartner, så fant kvinnen ut at en passende gave ved deres første bryllupsdag var å ta en operasjon som gjenopprettet “skadene”.

Dette var en umiddelbar hit, mannen var veldig fornøyd, så året etter trykket hun på reset enda en gang, og det samme året etter, og året etter, og året etter. Når hun kom tilbake for sjette gang advarte legene henne om at dette kanskje ikke var så lurt, men hun var ikke til å stoppe, og det endte altså på akutten som følge av en mindre infeksjon og et svekket immunforsvar.

Og der ender nok jeg også hvis jeg ikke kommer meg i seng snart.

Jeg har visst skrevet om Kløfta en gang før.
Et søk på “pupper” hos Bloggurat sender meg noe overraskende til Anne Viken Media
Og nå som loRdx har giftet seg så har han endelig tid til å blogge litt innimellom. Om pupper stort sett.

3 Comments

 • 22 June, 2009 - 9:27 am | Permalink

  Jeg tror også de må ha det veldig morsomt i redaksjonen.

 • Tom
  22 June, 2009 - 10:41 am | Permalink

  Kom deg i seng du for dette var en tullete blogg… 😯

 • 22 June, 2009 - 11:16 am | Permalink

  Et sted må man bare si det, og i mangel av bedre plasser… Hun der puppe-bimbo-skreppa virka som et fuck*** kjøtthue.

  Seriøst lzm. “jeg er ik DOMM!” lzm. Kjøtthue.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: