web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hjortheinfo

Hei på deg kjære leser! Uvisst av hvilken grunn så har du havnet her, muligens fordi du lurer på hvem denne Hjorthen er? I såfall så er svaret at Hjorthen er nettutgaven av en fyr som egentlig heter Arne Hjorth Johansen. Nettutgaven er litt mer pratsom og litt mer bråkjekk en originalen, dessuten er dårlige sider blitt retusjert litt, men ellers så er det vel ikke så stor forskjell kanskje?

Denne bloggen har eksistert i ulike former siden august 2004. Den startet som en forlengelse av et døende diskusjonsforum, men har siden vokst til uante dimensjoner. Noen ganger virker det som om den lever av seg selv, og hadde det ikke vært så jålete så hadde jeg sagt noe sånt som at “så mye tid som jeg bruker på dette så er jeg ikke en blogger, jeg er en skribent”.

Huff…det var enda mer jålete på trykk enn i tanken.

Lurer du på hva en blogg er for noe får du sjekke med wikipedia eller noe. Kommentarer og feedback er alltid velkomment. Ihvertfall så lenge man etterstreber en vennlig tone. Som et ekstra forsvar mot de aldri sovende spam-robotene så er det imidlertid slik at den første kommentaren du legger igjen blir holdt igjen for godkjenning. Som regel tar det ikke lange tiden før jeg ser kommentaren, men du kan selvfølgelig ha uflaks. Etter at første kommentar er godkjent så er det bare å kjøre på! Kommentarer med mange lenker i seg blir forøvrig også holdt igjen for godkjenning.

Mail? Jada, ikke noe problem. Jeg kan nås på hjortheblogg@gmail.com